Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20.06.2014. u 12:00

Milanka Opačić, potpredsjednica Vlade, snimljena s torbicom koja je neobično nalik na model Lady Dior vrijedan oko 3000 dolara, demantirala je da je riječ o dizajnerskoj torbici

Lady Dior

Milanka Opačić, potpredsjednica Vlade, snimljena s torbicom koja je neobično nalik na model Lady Dior vrijedan oko 3000 dolara, demantirala je da je riječ o dizajnerskoj torbici, već o vrlo sličnoj kupljenoj u Zagrebu za 250 kuna.

Time je mnoge podsjetila na bivšu premijerku Jadranku Kosor, koja je nosila torbicu ''jako nalik“ na Fendi Pekaboo i otvorila pitanje treba li ubuduće i torbice prijavljivati u popisu imovine dužnosnika. Ili je dovoljno izraditi registar lažnih torbica.

Međuopćinski sukob zbog granice

Josipovićeva Baška Voda zaratila s općinom Brela

Ivo Josipović, predsjednik RH, često posjećuje kuću svojih roditelja u Baškoj Vodi, ali ovog bi se ljeta trebao što prije zaputiti na Makarsku rivijeru, i to u mirovnoj misiji. Ondje je upravo eskalirao spor između Brela i Baške Vode o međuopćinskoj granici. Općina Brela prvo je postavila 25 stupića na ''granici“ oko hotela Berulija, na što su komunalni redari Baške Vode pred zbunjenim turistima macolama srušili stupiće. Sukob je nastavljen zabranom prolaza za autobuse tako da putnici za Brela, pa ni gosti hotela, sada ne smiju prolaziti kroz Bašku Vodu. Predsjednika će valjda propustiti.

Neodgodiva obveza u NATO-u

Opuštena šetnja Cavtatom Kolinde Grabar Kitarović

Kolinda Grabar Kitarović, kandidatkinja HDZ-a za predsjednicu Hrvatske, nije sudjelovala u radu Izvještajnog sabora HDZ-a u Lisinskom premda je to bio neslužbeni početak HDZ-ove kampanje za predsjedničke izbore. Opravdao ju je osobno predsjednik stranke Tomislav Karamarko ''zbog obveza u NATO-u“. U to vrijeme, međutim, Kolinda Grabar Kitarović viđena je u ležernom izdanju, s torbom i fotoaparatom kako opušteno šeta Cavtatom, što je kamerom snimio fotograf Dubrovačkog dnevnika. Lagana šetnja Cavtatom vjerojatno je jedna od najugodnijih obveza koju je pomoćnica glavnog tajnika NATO-a za javnu diplomaciju imala u posljednje vrijeme.

Nisam ja

Josipa Rimac brani se Milanovićevim dosjetkama

Josipa Rimac, kninska gradonačelnica, suočena s kaznenom prijavom MUP-a, odgovara u Slobodnoj da je sporna kuća darovana njezinu suprugu i pita se ''što ja imam s tim“? Ništa, rekao bi premijer Milanović, nema u politici ni brata ni supruga.

Komentara 2

Avatar bosanac1951
bosanac1951
21:58 20.06.2014.

Edi Jurkoviću NE TREBA.... Koga zanimaju lažne torbice ???? Bilo bi bolje da se izradi registar lažnih branitelja koji sada imaju velike mirovine, dobili aute i stanove a "ratovali" u minken diviziji....

EP
epulon
00:34 21.06.2014.

Treba, treba, otprilike koliko i registar rabljenih kondoma. Još jedan perfidan način da se od ovog napaćenog naroda otme još nepostojećih proračunskih kuna. Ej, registar lažnih torbica!!!! Nemreš bilivit :):):)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije