Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzeo mu 1,2 milijuna kuna

Tražio ga pozajmice pa mu tvrdio: Poznajem puno uglednih ljudi, odvjetnika, bankara...

Novac/Ilustracija
Davor Puklavec/Pixsell
18.11.2020.
u 08:18

Muškarca (33) se tereti da je u Šibeniku od oštećenice koja mu je vjerovala, tražio da mu posudi različite iznose

Vrlo maštovit bio je 33-godišnjak kojeg je Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku optužilo za dvije prevare u kojima su žrtve oštećene za oko dva milijuna kuna. Tereti ga se da je od točno neutvrđenog dana 2016. pa do 6. prosinca 2019. u Šibeniku, od oštećenice koja mu je vjerovala, tražio da mu posudi različite iznose.

- Vratit ću ti novac čim proda stan u Zagrebu - kazao joj je.

Pri tome joj je lagao jer nije bio  vlasnik stana u Zagrebu. Nakon toga joj je rekao da će joj novac vratiti nakon prodaje i u više navrata mu  je dala novac na ruke ili ga je uplatila na njegov račun.  Ukupno mu je predala 550.000 kuna, a on joj taj novac nikada nije vratio.
Osim toga, optužen je i da je od ožujka 2019.  pa do 3. prosinca 2019. u Šibeniku, prevario oštećenika.

- Znaš, ja ti imam kontakte među odvjetnicima, bankarima, raznim uglednim osobama, koje ti mogu pomoću da riješiš  svoje sporove - "hvalio" se 33-godišnjak.

Oštećenik mu je povjerovao, nakon čega ga je 33-godišnjak zatražio da mu posudi novac.

Novac ga je tražio u više navrata, obećavši da će mu ga vratiti nakon prodaje obiteljske kuće u Žaboriću. Oštećeni mu je  što na ruke, što na  njegov račun i račun treće osobe uplatio ukupno 1,2  milijuna kuna koje je okrivljeni zadržao za sebe.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
10:21 18.11.2020.

poznajem ja isusa jer sam ga vidio kad sam bio klinički mrtav, tko će mi posuditi milijun eura?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije