Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA MOLI POMOĆ

Traži se Austrijanac nestao na Krku: Boluje od demencije, bio je na odmoru s obitelji

Roland Polzl-Huemer
nestali.gov.hr
31.08.2023.
u 23:07

Kada je pristigla prijava o nestanku, policijski službenici su uz prikupljanje korisnih saznanja pristupili pretrazi šumskog terena na kojem bi se nestali mogao nalaziti, a uz policijske službenike u pretrazi terena sudjelovali su i pripadnici HGSS-a s potražnim psima, vatrogasci i članovi lovačkih društava

Državljanin Austrije, Roland Polzl-Huemer (1961.) koji boluje od demencije, nestao je 19. lipnja na području mjesta Kras na otoku Krku gdje je bio na odmoru s obitelji. S obzirom na to da dosadašnja potraga za njime nije rezultirala njegovim pronalaskom, policija moli građane za pomoć. Muškarac, koji ima prebivalište u Beču, visok je 178 centimetara, ima sijedu kosu te kestenjaste oči. Srednje je tjelesne građe, a u trenutku nestanka nosio je kratku crveno-plavu majicu i kratke plave hlače.

Policijska uprava primorsko-goranska moli građane da se, ako raspolažu informacijama koje bi pomogle da se nestala osoba pronađe, da se jave na telefon 192, najbližoj policijskoj postaji ili na adresu elektroničke pošte primorsko-goranska@policija.hr i pp.krk@mup.hr.

VEZANI ČLANCI:

Zamjenica šefa Misije Austrijskog veleposlanstva u Zagrebu, Julia Maria Tiefengraber, posjetila je u srijedu, 30. lipnja, Policijsku postaju Krk. Na sastanku održanom s načelnikom Dejanom Hriljcem izrazila je posebnu zahvalnost Austrijskog veleposlanstva na svemu do sada učinjenome u cilju pronalaska nestalog austrijskog državljanina te naglasila da u aktivnostima traganja policija ima punu podršku Veleposlanstva.

Kada je pristigla prijava o nestanku, policijski službenici su uz prikupljanje korisnih saznanja pristupili pretrazi šumskog terena na kojem bi se nestali mogao nalaziti, a uz policijske službenike u pretrazi terena sudjelovali su i pripadnici HGSS-a s potražnim psima, vatrogasci i članovi lovačkih društava.

Policijski službenici i druge službe i narednih dana nastavili su s pretragama terena na više lokacija te obišli više mjesta na otoku Krku. Također, u pretragama terena korišteni su dronovi Jedinice specijalne i interventne policije i vatrogasaca, a u pretragu obalnog područja uključeno je i policijsko plovilo Postaje pomorske policije Rijeka, izvijestila je PU primorsko-goranska.

VIDEO Otkriven uzrok smrti stradale Ive (27), otac: 'Tada sam izgubio svaku nadu da je živa'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije