Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nemanja Ristić

Traži ga Interpol, a on se hvali fotografijom sa ruskim ministrom Lavrovom u Beogradu

Nemanja Ristić
Facebook/Nemanja Ristić
14.12.2016.
u 07:57

istić je fotografiju sa Lavrovom stavio na svoj Facebook profil.

Nemanja Ristić, za kojim je raspisana međunarodna crvena tjeralica Interpola zbog sumnje da je jedan od organizatora neuspješnog terorističkog napada na dan izbora u Crnoj Gori, fotografirao se u ponedjeljak u Beogradu s ministrom vanjskih poslova Rusije Sergejem Lavrovom, pišu podgoričke Vijesti

Lavrov se fotografirao sa pripadnicima desničarske organizacije "Zavetnici", među kojima je bio i Ristić, nakon što je u ponedjeljak sa srpskim ministrom rada Aleksandrom Vulinom položio vijenac na beogradskom groblju. 

Nacionalni centralni ured Interpola iz Podgorice je početkom prosinca, na zahtjev Državnog tužiteljstva Crne Gore, raspisao crvenu tjeralicu za Ristićem. Ristić je fotografiju sa Lavrovom stavio na svoj Facebook profil. 

>>Američki dužnosnik upozorava: Cijeloj regiji prijeti veći dolazak terorista

>>Pripadnik četničkog pokreta priznao da je organizirao teroristički napad: 'Angažirali su me ruski nacionalisti'

Komentara 4

AO
ante.oreskovic75
08:21 14.12.2016.

Tko još vjeruje Rusima i njihovim dragim štićenicima,našoj bivšoj brači?

BR
braveheart11
10:37 14.12.2016.

za razliku od srba ,crnogorci imaju obraza pa su se ispricali za rat.

BR
brojevi
09:20 14.12.2016.

Komparirajući ovaj članak sa nedavnim Vučićevim izjavama i neinformiranim osobama jasno je kakva se prikrivena neman krije iza srpske vanjske politike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije