Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZBOJSTVO U ZAGREBU

Traže pomoć: Ako ste vidjeli muškarca s fotografije, javite se policiji

Foto: PU zagrebačka
1/2
29.04.2021.
u 13:14

Ako građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju

Zagrebačka policija objavila je fotografije osobe za koju smatra da bi mogla imati informacije o razbojstvu koje se dogodilo 16. kolovoza 2020. u 10.18 u Ulici Vile Velebita.

Kako pojašnjavaju, nepoznati razbojnik imao je  kratko ošišanu kosu, lice mu je bilo pokriveno zaštitnom maskom, na glavi je nosio sunčane naočale, bio je odjeven  u majicu kratkih rukava svijetlo zelene boje s bijelim detaljima, crne kratke hlače, bijele tenisice s crnim detaljima te je na leđima nosio crno-crveni ruksak, dok na podlaktici desne ruke ima tetovažu.

Ako građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr

U policiji kažu da građani informacije mogu dostaviti i anonimno.

VIDEO: Nakon pandemijskog koncerta pred 5.000 ljudi u Barceloni, samo šest osoba zarazilo se koronom!

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Igy_ZG
Igy_ZG
13:32 29.04.2021.

Bez problema ga se može prepoznati.

Avatar HerojUlice4
HerojUlice4
13:38 29.04.2021.

Traži se osoba koja nosi masku....

DL
dvanaest_legija
13:47 29.04.2021.

Aaa, znam ga, to je onaj s plavom kirurškom maskom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije