Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbio sazvati sjednicu

Traže ostavku gradonačelnika Miličevića: 'Pokazao da je kukavica'

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
09.10.2020.
u 12:07

Huber navodi kako je samim činom nesazivanja sjednice Gradskog vijeća Grada Županje Miličević pokazao da ne poštuje Ustav Republike Hrvatske, Zakone Republike Hrvatske i Akte Grada Županje.

Predsjednik kluba nezavisnih vijećnika u Gradskom vijeću Županje Mladen Huber uputio je medijima priopćenje nakon što je i gradonačelnik Županje Davor Miličević (HDZ) odbio sazvati izvanrednu sjednicu Gradskoga vijeća koju je pismenim putem zatražila trećina vijećnika, odnosno njih 6. Prethodno je sjednicu Gradskoga vijeća odbila sazvati i predsjednika Vijeća Nada Galović (HDZ).

Huber navodi kako je samim činom nesazivanja sjednice Gradskog vijeća Grada Županje Miličević pokazao da ne poštuje Ustav Republike Hrvatske, Zakone Republike Hrvatske i Akte Grada Županje.

- Samim ovim činom zabilježenim prvi puta u povijesti novije Hrvatske demokracije pokazao je koliki je kukavica kad nema većinu iza sebe. Budući je Davor Miličević predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Grada Županje, dali to znači da ni HDZ ne poštuje Ustav, Zakone i Akte Grada Županje. Zbog ovog čina pozivamo gradonačelnika Davora Miličević da podnese neopozivu ostavku na funkciju gradonačelnika koju nečasno obnaša, navodi Huber.

1/5

Dodaje i kako je ne sazivajući sjednicu u zakonskom roku od 8 dana pridružio se kukavičluku Nade Galović te kako je sve to što se radi sumrak demokracije u Županji koju predvode političke kukavice. 

Komentara 4

Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
14:32 09.10.2020.

Ma gdje bi to gradonačelnik radio, oličenje poštenja..............

NE
Nemojtimenimojneme
17:53 09.10.2020.

Tony Soprano

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
12:44 09.10.2020.

Koja glava🥁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije