Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BACIO GA S POSTELJINOM

Radnike u Austriji na deponiju smeća dočekao piton teži od 12 kg: Traže neodgovornog vlasnika

Mrežasti piton
Foto: Axel Heimken/DPA
1/2
13.10.2022.
u 13:06

Neobičan susret s opasnom zmijom koja ne ubija otrovom nego davljenjem žrtve, odmah su prijavili svojim nadležnima, koji su potom potražili veterinarsku pomoć

Potvrda do kuda doseže ljudska neodgovornost je i zastrašujući primjer iz austrijske pokrajine Vorarlberg, gdje je radnike na deponiju smeća u Böschistobel u Nenzingu nedaleko Bludenza užasnuo 1,6 metara dug i 12 kilograma teški piton. Ostavila ga je zasad nepoznata osoba, umotanog u posteljinu  u jednom stiropor boksu na odlagalištu smeća, piše tabloid Heute.

Kada su smetlari čistili i sakupljali razbacani otpad na deponiju smeća, odjednom su uočili da se nešto čudno događa. U boksu od stiropora, ispunjenom posteljinom za krevet nešto se je počelo micati. Kada su smetlari podigli posteljinu užasnuli su se našavši se oči u oči s pitonom. 

Neobičan susret s opasnom zmijom koja ne ubija otrovom nego davljenjem žrtve, odmah su prijavili svojim nadležnima, koji su potom potražili veterinarsku pomoć.

Nakon identifikacije od strane jedne od pozvanih veterinarki,  piton je prebačen u ZOO Ardetzenberg  u Feldkirchu i sada je na sigurnom. Doduše bez posteljine, ali sa svime što mu je potrebno za život u terariju navedenog ZOO-a.  

Navedeni slučaj austrijska pokrajinska policija priopćila je medijima kako bi svi oni koji čuju ili pročitaju o ostavljenom pitonu na smetlištu, pomogli joj da pronađe neodgovornog vlasnika zmije, koja je opasan kućni ljubimac.

>> VIDEO Kada smijete uključiti svjetla za maglu, a kada zbog toga možete dobiti kaznu?

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Zbregov
Zbregov
13:50 13.10.2022.

ajd baba primi se heklanja radije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije