Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika potraga

Veza je bila burna. Prekidali su često, ali nitko ne zna što je bilo na Orljavi

požega
Foto: Pixsell
1/18
19.03.2015.
u 19:42

Antonio Pavlović (20) isplivao je i prošao bez ozljeda.

Ljubavna priča dvoje mladih Požežana tragično je okončana u srijedu oko 19 sati kod brane na Orljavi u Cerničkoj ulici u Požegi. Zaljubljeni par kod slapa je pao u hladnu rijeku. Antonio Pavlović (20) uspio je isplivati, no njegova dvije godine mlađa djevojka Aldina Porić ostala je zarobljena u rijeci. Ubrzo su došle dežurne službe i mladić je odvezen kolima Hitne medicinske pomoći. Kako smo doznali u požeškoj bolnici, nije teže ozlijeđen, nego samo jako pothlađen.

Pušten je na kućnu njegu. Vatrogasci, policija, ronioci i pripadnici Gorske službe spašavanja krenuli su u potragu za nesretnom djevojkom, koja još uvijek nije urodila plodom. Pronađen je samo njezin ruksak. – Nažalost, od pada djevojke u vodu proteklo je toliko vremena da se bojim kako više nema nikakvih izgleda da je živa. Riječ je o vrlo složenoj potrazi jer je voda na tom mjestu brza, a vodostaj visok – rekao je pročelnik požeške stanice HGSS-a dr. Dario Švajda.

Bolovala je od tumora

Nakon što su u dva navrata ronili kod brane, ronioci i HGSS-ovci u čamcima su tijekom dana pretraživali korito Orljave u dužini od 7,5 kilometara, od Požege pa sve do Vidovaca. Tijelo nesretne djevojke nisu pronašli. Još uvijek se ne zna ni je li mladi ljubavni par pao ili je namjerno skočio u rijeku. O okolnostima koje su prethodile tragičnom događaju postoji više verzija. Po jednoj, Antonio je gurnuo Aldinu u vodu zato što je htjela prekinuti s njim. Po drugoj, ona je htjela počiniti samoubojstvo, a on ju je pokušao spasiti.

Pravu istinu zna jedino Antonio, koji nije bio raspoložen za razgovor s novinarima, kao ni članovi njegove obitelji. U njezinoj obitelji vlada tuga i nevjerica. Šokirani tragičnim događajem, teško su pronalazili riječi kojima bi opisali svoje osjećaje. Aldina je živjela s majkom, očuhom i mlađim polubratom (7). Bolovala je od tumora štitnjače i uskoro je trebala dobiti novu terapiju. Pola sata prije nestanka svima im je poslala SMS istog sadržaja: “Volim vas!” Išla se naći s dečkom kako bi mu rekla da odlazi na sezonski rad u Poreč k sestri. Oni su podrijetlom iz Bihaća, a u požeški su se kraj doselili prije godinu i pol dana iz Poreča.

Četiri žrtve iste brane

– Bila je to burna i turbulentna veza. Aldina i Antonio često su prekidali i mirili se, bilo je svega između njih dvoje. Njegovi su se roditelji protivili toj vezi – kazala je Aldinina sestra Jasmina (20), koja je došla iz Poreča čim je čula za tragediju. U policiji doznajemo kako se na požeškoj brani od 1999. godine do danas utopilo već četvero ljudi. Iako su izgledi da je Aldina još uvijek živa mali, na stranici nestali.hr ipak navode kako je nesretna djevojka u trenutku nestanka bila odjevena u ljubičastu pernatu jaknu, crnu košulju, sive tajice i bijelo-ružičaste tenisice.

>> Par pao u Orljavu u Požegi. Mladić se izvukao, djevojku nisu pronašli

Foto: NENO/ 034portal.hr

(Foto: 034portal/ NENO)

Komentara 8

TH
than
23:32 19.03.2015.

Ne budimo kao Ameri da ovakve vijesti dolaze na naslovnicu. Tuzna sudbina se dogodila.U crnu kroniku staviti i to je to. Sada sto je bilo, a moze biti milijun razloga. Neka policija otkrije sto je bilo...

GG
ggrga0007
06:27 20.03.2015.

ajd kre5o nes e ri bzvz vec se baci sa zgrade i postedi nas glupih komentara..tko zna sta se takvim ljudima mota po glavi..to je i sebicno ali i tuzno..

Avatar De.facto.de.jure
De.facto.de.jure
22:24 19.03.2015.

Čak ni arkanđeo Mihael, jedan od najmoćnijih anđela, nije se u prepirci s đavlom za Mojsijevo tijelo usudio izreći uvredljivu osudu, nego je samo rekao: 'Gospodin te ukorio!'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije