Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESVAKIDAŠNJA KRAĐA

Traktorom išao u šumu pa motornom pilom posjekao 33 kubnih metara drva

Sjeća drva u šumi
Igor Kralj/PIXSELL
21.12.2021.
u 11:51

Sumnja se da je između veljače i kolovoza 2021. zajedno s još jednim zasad nepoznatim počiniteljem, u više navrata dolazio s traktorom s prikolicom bez registarske oznake u dio šume u općini Gradec

Za pomalo nesvakidašnju krađu sumnjiči se 25-godišnjak kojeg je kazne o prijavila zagrebačka policija. Sumnjiče ga da je oštetio Hrvatske šume za oko 20.600 kuna.

Sumnja se da je između veljače i kolovoza 2021. zajedno s još jednim zasad nepoznatim počiniteljem, u više navrata dolazio s traktorom s prikolicom bez registarske oznake u dio šume u općini Gradec. Potom bi motornom pilom posjekli drva, koja bi zatim ukrali. Radilo se o ukupno 33 kubnih metara drva.

VIDEO Zagrebački vatrogasci podijelili dramatičnu snimku: 'Ovo su posljedice kad raketa padne na balkon'

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Asterix
Asterix
13:21 21.12.2021.

A koliko su tek Hrvatske šume oštetile hrvatske šume...

GA
Gastarbeiter2
12:49 21.12.2021.

Nije vijest da je posjekao 33 m motornom pilom nego bi bila vijest da je to sve posječeno ručnom pilom 😊

MO
modovisisajteMaraschino
14:02 21.12.2021.

mojem šogoru je općina "kao slučajno" porušila šumu i to je sreća bila da sam išao tuda i vidio da nema drveća ali su utovarivali drvo i onako nonšalantno pozdravim dečke i pitam tko je rušio i oni kažu općina treba valjda love. odmah otišao do šogora i otišli prvo na policiju pa na općinu.... izvlačili se da su kao pogriješili česticu i platili su naknadu, dogovorio se šogor van suda, tko zna što bi bilo ma da sam sutradan prolazio kad više nikog nije bilo i da nismo odmah reagirali. sigurno bi bilo "nepoznati počinitelj"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije