Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTALA U SKOPJU

Tragičan kraj potrage: Pronađeno tijelo Vanje (14) i još jedne osobe, ubijena ubrzo nakon nestanka

Ilustracija
Pixabay
04.12.2023.
u 00:15

Državno tužiteljstvo priopćilo je kako je očevidima utvrđeno da "su oba ubojstva počinile iste osobe"

Pronađeno je tijelo četrnaestogodišnje djevojčice Vanje Đ. nestale 27. studenoga na putu do škole u Skopju u Sjevernoj Makedoniji. Prema navodima MUP-a, kako prenosi Blic, djevojčica je ubijena istoga dana kada je nestala. Isti portal dodaje i kako je u blizini tijela djevojčice pronađena još jedna ubijena osoba. Navodno se radi o frizeru (7$9 koji je nestalo nekoliko dana prije djevojčice. 

Tijela su pronađena u okolini Skopja, u blizini Velesa. Druga ubijena osoba je P.Ž. (74) čiji je nestanak prijavljen 24. studenoga. U vezi s ova dva slučaja osumnjičeno je pet osoba, od kojih su tri privedene, jedna se nalazi u policijskoj postaji, a jedna je u inozemstvu. Državno tužiteljstvo priopćilo je kako je očevidima utvrđeno da "su oba ubojstva počinile iste osobe", prenosi Blic

Prema neslužbenim informacijama među osumnjičenima je jedan poznati makedonski poduzetnik, te jedna osoba iz obitelji djevojčice, a motiv ubojstva je iznuda. 

Podsjetimo, djevojčica je nestala u jednom od najprometnijih dijelova Skoplja što je uznemirilo stanovnike Sjeverne Makedonije. Ona je u ponedjeljak krenula u školu u 7.20 i već u 7.35 sati nije bila dostupna. Njezina je majka ranije istaknula kako Vanja nije prijavljivala maltretiranje, da obiteljski odnosi nisu narušeni i da nemaju neprijatelja.

Ministarstvo unutarnjih poslova priopćilo je, kako su prije nekoliko dana prenosili makedonski mediji, da je odmah po prijavi krenula istraga, da je obavljen niz razgovora s osobama bliskima djevojčici te da su pregledane kamere. Također, makedonski ministar unutarnjih poslova Oliver Spasovski u petak je naglasio da je ispitano nekoliko desetaka osoba.

VIDEO Policija spasila migrante iz Kupe

 

Komentara 10

AL
alkemičar
22:15 03.12.2023.

Koji je motiv ovih ubojstava? Nemam rijeci, iz cista mira ubijati nevine ljude koji nisu nikome nista ucinili...to je za dozivitni zatvor odmah po hitnom postupku i to za svakog tog monstruma kojeg su uhitili i ovog u bijegu.

Avatar southman
southman
22:20 03.12.2023.

Zvijeri !

PO
poluvodič
22:54 03.12.2023.

brišem večernji nakon ovoga, ne želim više znati što se događa oko nas.. svako dobro svima, pazite se...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije