Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA U GAREŠNICI

Oduzeo prednost i skrivio nesreću: Poginuo vozač (77) Fiata Una

Foto: JVP Garešnica
1/3
02.12.2019.
u 11:15

Ovo je sedma poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske

Zbog težine ozljeda zadobivenih u jučerašnjoj nesreći u Garešnici preminuo je 77-godišnji vozač Fiat Una koji je izazvao nesreću oduzevši prednost Mercedesu koji je dolazio iz suprotnog smjera.

– Vozač iz Garešnice upravljao je svojim osobnim automobilom marke Fiat Uno (BJ) Ulicom Matije Gupca u Garešnici u smjeru centra grada. Kod kućnog broja 66 započeo je skretati ulijevo, a nije propustio sva vozila koja se kreću iz suprotnog smjera te je tom prilikom došlo do kontakta prednje desne strane Fiat Una i prednje desne strane osobnog automobila marke Mercedes (BJ), s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 58-godišnji vozač. Nakon toga je Fiat Uno sletio udesno na zelenu površinu, a Mercedes se zaustavio na kolniku – priopćili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Nesreća se dogodila oko 15.50 sati. Ozlijeđeni vozač prevezen je u Opću bolnicu Bjelovar, gdje je jučer u večernjim satima zbog težine ozljeda preminuo.

Ovo je sedma poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.

Ključne riječi

Komentara 7

DA
dado56
11:24 02.12.2019.

Pokoj dusi covjeku, tuzno da u ovoj zemlji clanici EU dozivljavamo sudare oldtimera... zato treba jos vise povecat pdv ppmv sve poreze i davanja na aute tako da hrvati vise nikad ne kupe novo i sigurno vozilo... ( osim politicara oni imaju stalno nova vozila) Tuzno i jadno....

TO
Toni66
13:05 02.12.2019.

Stalno ćitamo i vesele se neki jako pametni pljačkašlim zakonima koji eto kako vidimo nas jako štite od stadanja na Hrvtskim cestama... A ostje jedini cilj je da se pametni nagrabe love zas još više presretača i kamera svuda ia i na svakom metru da se tako uživa s"loboda demokratskog građanina" ...I da se kažnjava brutalno onoga koji je malo više stinuo gas tamo gdje je stavio zakonodavac ili radnik na cesti namjerno znak 40 ograničenje jer druge je več potrošio i nema odgovarajučega iako je svjestan da je 140 bezopasno ............

DU
Deleted user
12:23 02.12.2019.

Što je čudno? Mom tastu (89) nedavno su produžili dozvolu na 3 godine. Potužio se čovjeku na tehničkom, ovaj ga poslao nekom svom doktoru u Sesvetama, taj napisao da je deda suvisao (bez provjere refleksa, vida, sluha?) i...dobio dozvolu -- do 92 godine života! A već sa 65 sam mu zabranio da mi vozi djecu, jer je već tada bio opasan na cesti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije