Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slijede daljnji izvidi

Tragedija u Osijeku: Nakon naleta automobila poginuo pješak

Ilustracija
Patrik Macek/PIXSELL
30.12.2020.
u 09:49

Nesreća se dogodila oko 6.30 sati

Jedna je osoba poginula u prometnoj nesreći u najstrožem središtu Osijeka, na križanju Radićeve ulice i Europske avenije.

Nesreća se dogodila oko 6.30 sati.

Kako doznajemo u policiji, smrtno je stradao 82-godišnji pješak.

- Riječ je o naletu automobila na pješaka koji je prelazio cestu dok je bilo crveno svjetlo na semaforu. Slijede daljnji izvidi - kažu u PU osječko-baranjskoj.

Uskoro opširnije...

VIDEO Zagrepčani na Ravnicama napunili kombije sa skupljenom pomoći za Petrinju, Sisak i Glinu

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar abakus
abakus
10:16 30.12.2020.

Zbog svega što se događa ljudi su dezorijentirani, uzdrmanih živaca i stoga neoprezni. Smanjite brzinu, vozači, i povećajte opreznost, a što se pješaka tiče, pazite i više nego inače, gledajte kad prelazite cestu, čak i ako je zeleno na semaforu. Pamet u glavu i samo mirno.

AL
alfagt2015
18:47 30.12.2020.

što je taj radio u 6.30 vani.karma je zajebana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije