Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga u tijeku

Tragedija u Mađarskoj: Dječak se ugušio nakon što mu se oko vrata omotao povodac za pse

Mađarska policija istražuje smrt dječaka
Foto: Delta News
14.03.2023.
u 11:37

Dječak (5) umro je u mađarskom gradu Várpalota nakon što mu se tijekom igre povodac za pse omotao oko vrata i ugušio ga. Dadilja je odmah kontaktirala policiju i hitnu pomoć. Provodi se istraživanje kako bi se utvrdilo postoje li elementi kaznenog djela

U mađarskom gradu Várpalota umro je 5-godišnji dječak nakon što mu se pseći povodac omotao oko vrata. Mađarska policija priopćila je kako su jučer oko 15 sati i 30 minuta primili hitan poziv u pomoć. Hitna pomoć borila se za život dječaka, ali on je ipak preminuo. Prema informacijama mađarskih medija nesreća se dogodila kada se dječaku u igri s braćom i sestrama povodac omotao oko vrata. Nakon toga su djeca rekla dadilji kako stradalom dječaku nije dobro i ona je zatim pozvala hitnu pomoć. Kao uzrok smrti određeno je gušenje, a policija provodi detaljnije istraživanje zbog sumnje u kazneno djelo nesavjesnog dovođenja u opasnost prenosi Index.hr. Slike s mjesta događaja na svome Facebook profilu objavio je Delta News.

VIDEO: Sjećanje na velikog glumca Mustafu Nadarevića u HNK


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije