Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAZNENO PRIJAVLJEN

Epilog tragedije u Koprivnici: Optužnica protiv 55-godišnjaka koji je valjkom na igralištu pregazio dječaka

Valjak
Foto: Robert Mihaljević
1/2
01.10.2020.
u 21:50

Dvanaestogodišnje dijete je zadobilo teške ozljede

Nakon provedene istrage, Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici je optužilo 55-godišnjaka za teško kazneno djelo protiv opće sigurnosti. Radi se o tragediji koja se 27. veljače ove godine dogodila na nogometnom igralištu u Koledincu pokraj Koprivnice.

- Prilikom valjanja travnate površine igrališta traktorom za koji je bio priključen metalni valjak, propustio je obratiti dovoljno pažnje na djecu koja su se tamo igrala, pa je valjkom pregazio 12-godišnje dijete koje je zadobilo teške ozljede - navode u DORH-u.

Dječak je zadobilo prijelom kostiju lubanje s krvarenjem ispod mekih moždanih ovojnica, djelomičnu oduzetost moždanog živca, nagnječenje pluća i jetre. Život mu je spašen brzom intervencijom liječnika u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj.

Valjak je bio težak oko 600 kilograma

>> VIDEO Vozač traktora: Dječak je skočio na valjak

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
13:59 02.10.2020.

Sa djecom nikada dovoljno opreza. Ako ih tjeraš od sebe dok nešto radiš onda si zločest, ako im dozvoliš da budu uz tebe dok radiš može se zlo desiti! Čovjek sigurno nije želio da se ovo desi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije