Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vozač izgubio nadzor

Stravična prometna nesreća u Kistanjama: Poginula dvojica mladića, još dvojica ozlijeđena

Ilustracija
Ilustracija/Tomislav Miletic/PIXSELL
27.02.2022.
u 09:14

Automobil Volkswagen udario je u drugi rubni kamen, prevrnuo se na krov i klizio do dolaska na meku površinu gdje se okrenuo natrag na kotače

Dva mladića, 23-godišnjak i 24-godišnjak, poginula su u stravičnoj prometnoj nesreći, koja se u nedjelju oko 0,20 sati dogodila u mjestu Kistanje, na državnoj cesti D-59. U vozilu marke Volkswagen šibenskih registarskih oznaka bila su još dvojica mladića, 24-godišnjak koji je teško i 25-godišnjak koji je lakše ozlijeđen.

Kako je priopćeno iz PU Šibensko-kninske, do prometne nesreće je došlo kada 23-godišnji vozač, upravljajući osobnim automobilom iz smjera sjevera u smjeru juga, nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama i stanju ceste (desni nedovoljno pregledan zavoj), uslijed čega izlaskom iz zavoja gubi nadzor nad upravljačem, vozilom prelazi u lijevu prometnu traku gdje udara u rubni kamen i prometni znak te u parkirano vozilo Opel koje se od siline udara odbija u drugo parkirano vozilo Mazda ispred. Automobil Volkswagen zatim udara u drugi rubni kamen, prevrće se na krov i klizi do dolaska na meku površinu gdje se okreće natrag na kotače.

"Od siline udaraca i zadobivenih ozljeda vozač i 24-godišnji putnik su preminuli na mjestu događaja, drugi 24-godišnji putnik je zadobio teške tjelesne ozljede i prevezen je u Opću bolnicu Knin dok je 25-godišnji putnik zadobio lakše tjelesne ozljede i prevezen je u Opću bolnicu Šibenik na liječenje" istaknuo je Šime Pavić, glasnogovornik PU Šibensko-kninske.

VIDEO Snimke stambene zgrade u Kijevu na koju je ispaljena raketa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije