Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USRED NOĆI

Tragedija u Crnoj Gori: Umirovljeni policajac (51) usmrtio suprugu i maloljetnog sina, a onda presudio i sebi

policija crna gora
Igor Kralj/Arhiva VL
27.01.2024.
u 11:05

Na licu mjesta pronađena su još dva komada vatrenog oružja za koje će policija utvrditi jesu li bila u legalnom posjedu, objavila je policija

Sinoć oko 1 sat iza ponoći došlo je velike tragedije u Crnoj Gori. Naime, 51-godišnjak iz Podgorice usmrtio je svoju suprugu (49), a potom i maloljetnog sina od 12 godina, nakon čega je presudio i sebi. 

Kako prenosi Adria.tv, radilo se u umirovljenom 51-godišnjem policajcu koji je zapucao na svoju obitelj iz vatrenog oružja. Njegova supruga radila je kao učiteljica, a do ubojstva je došlo u njihovoj obiteljskoj kući.

- Na licu mjesta pronađena su još dva komada vatrenog oružja za koje će policija utvrditi jesu li bila u legalnom posjedu. Prema podacima kojima Policijska uprava trenutno raspolaže, sumnja se da je motiv počinjenja ovog kaznenog djela akumulirano stanje uzrokovano zdravstvenim stanjem člana obitelji, dječaka koji je lišen života - objavila je policija.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO VIDEO Pomoću uređaja za emitiranje svjetlosti, ventilaciju i filtriranje u kući uzgajao marihuanu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije