Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mačva kod Privlake

Tragedija kod Vinkovaca: Na glavu radnika (43) palo stablo, poginuo je

Raw material wood
Patrick Pleul/DPA
08.11.2023.
u 16:47

Utvrđeno je kako je 43-godišnjak u trenutku nesreće prilikom rušenja stabla, bez znanja drugog djelatnika, došao u područje pada trupca, koji ga je udario u glavu i tijelo

U šumskom predjelu Mačva kod Privlake, nedaleko od Vinkovaca, jučer oko 11 sati dogodila se nesreća na radu u kojoj je smrtno stradao 43-godišnjak, djelatnik tvrtke iz Gunje.

- Stradali 43-godišnjak, državljanin Bosne i Hercegovine, je u tom dijelu šume, zajedno s drugim djelatnicima tvrtke iz Gunje, obavljao radove sječe drvnih sortimenata. Očevidom, kojim je rukovodila zamjenica Općinskog državnog odvjetništva Vinkovci, utvrđeno je kako je 43-godišnjak u trenutku nesreće prilikom rušenja stabla, bez znanja drugog djelatnika, došao u područje pada trupca, koji ga je udario u glavu i tijelo. Prilikom prenošenja s mjesta događaja do vozila radi pružanja liječničke pomoći, unesrećeni je preminuo - navode iz policije.

Na mjesto događaja pristupila je i inspektorica zaštite na radu Područnog ureda Osijek. Po nalogu zamjenice Općinskog državnog odvjetništva Vinkovci, nad tijelom 43-godišnjaka je u NMB „Dr. Juraj Njavro“ obavljena obdukcija kojom je konstatirano kako je smrt nastupila uslijed zadobivenih ozljeda prilikom udarca stabla.

Policijski službenici će o događaju podnijeti posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Drama u njemačkoj osnovnoj školi: Zbog sumnje da su dvojica učenika ušla u učionicu s pištoljem, evakuirana cijela zgrada


 

Komentara 3

Avatar Centurion
Centurion
20:06 08.11.2023.

Stablo se osvetilo. Šalim se ali, vjerovali ili ne oni komuniciraju putem mikorizne mreže u korijenu. Imate na netu i postoji dokumentarac na Youtube o tom čudu. Svi misle to su samo stabla bezsvjesna i mrtva. ali nije točno. Sjetih se filma Hobit i "Old Forest Fest".

MA
Maslac
18:41 08.11.2023.

R.I.P.

Avatar Medeni
Medeni
17:46 08.11.2023.

Valjda Spačva kod Vinkovaca. Haha Mačva ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije