Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MJESTO VRBICE

Tragedija kod Đakova: U prometnoj nesreći poginuo pješak

policija očevid
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
14.06.2020.
u 09:08

Očevid je u tijeku.

Noćas u mjestu Vrbice kod Đakova dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginuo pješak (20). Na njega je naletio vozač (23) koji nije imao prilagođenu brzinu, te je bio pod utjecajem alkohola. 

Kako su nam rekli iz policije, nesreća se dogodila u 23:50. 

- Noćas oko 23:50 u mjestu Vrbice došlo je do prometne nesreće sa smrtnim ishodom. Vozač (23) vozeći osobno vozilo na županijskoj cesti 41-33 nije prilagodio brzinu već je prednjim dijelom udario u pješaka koji se kretao kolnikom. Pješak je na mjestu poginuo - kazao nam je glasnogovornik PU osječko-baranjske Zoran Kon i izrazio sućut obitelji poginulog pješaka. 

Vozaču je izmjereno više od jednog promila, te je uhićen. Za vrijeme obavljanja očevida županijska cesta 41-33 bila je zatvorena. 

- Do danas u 2020. godini u prometnim nesrećama poginulo je sedam osoba. U istom razdoblju prošle godine imali smo isti broj smrtnih ishoda prometnih nesreća - naveo je i dodao kako provode mjere pojačane aktivnosti na cestama te uputio apel vozačima da se savjesno voze. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

LE
LeonM
09:23 14.06.2020.

Jel stajao na pčočniku u trenutku nesreće ili prelazio cestu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije