Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UMRO NA MJESTU NESREĆE

Tragedija kod Čazme: Radnik slučajno usmrtio kolegu pregazivši ga radnim strojem

policija
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
03.03.2021.
u 11:55

Očevidu je, uz općinskog državnog odvjetnika, nazočio i inspektor zaštite na radu.

Od teških ozljeda umro je 37-godišnji radnik kojega je u utorak kod Čazme radnim strojem slučajno zahvatio 25-godišnji kolega, priopćila je u srijedu bjelovarsko-bilogorska policija.

Nesreća se dogodila oko 20.30 sati, kada je 25-godišnji djelatnik tvrtke iz Gornjeg Draganca, krećući se unatrag radnim strojem, kotačem zahvatio 37-godišnjeg zaposlenika tvrtke iz Vagovine koji je bez njegova znanja podmazivao dijelove stroja.

Zbog višestrukih teških ozljeda koje je zadobio 37-godišnjak je umro na mjestu nesreće.

Tijelo je po nalogu Općinskog državnog odvjetništva u Bjelovaru prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Bjelovar, gdje će se danas obaviti obdukcija.

Očevidu je uz općinskog državnog odvjetnika nazočio i inspektor zaštite na radu.

Ključne riječi

Komentara 1

RA
RACMAN
12:19 03.03.2021.

Sučut obitelji, vozač radnog stroja predpostavka da se radi o viličaru kriv je nije se uvjerio dali nesmetano može vozit u nazad, a radnik isto kriv, jer se morao maknut od mjesta gdje radni stroj se kreče.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije