Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragična nesreća

Policija potvrdila: Cetinski nije bio pod utjecajem alkohola

Tony Cetinski
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
04.11.2017.
u 15:27

YouTube-snimka, u kojoj Tony Cetinski vozi prebrzo, doslovce luduje rovinjskom Pustom ulicom, koja nema nogostupa i tipična je pješačka zona, teško ga kompromitira, kaže Marušić

Prometni stručnjak Željko Marušić analizirao je jučerašnju prometnu nesreću u Rovinju u kojoj je sudjelovao poznati pjevač Tony Cetinski, a u kojoj je smrtno stradao 62-godišnji muškarac.

Marušić je ukazao na raniju YouTube-snimku na kojoj Cetinski, kako kaže, "luduje" i prebrzo vozi istom ulicom, Pustom ulicom, u kojoj se jučerašnja nesreća dogodila.

Snimka koja je još danas bila na YouTubeu u međuvremenu je, kako se čini, uklonjena.

- YouTube-snimka, u kojoj Tony Cetinski vozi prebrzo, doslovce luduje rovinjskom Pustom ulicom, koja nema nogostupa i tipična je pješačka zona, teško ga kompromitira. Policija je propustila pravodobno registrirati kompromitirajuću YouTube snimku i kazneno prijaviti Cetinskog te mu oduzeti vozačku dozvolu, zbog brutalnog ugrožavanja prometne sigurnosti - komentira Marušić, prenosi RTL.

Tony Cetinski
1/7

- Po praksi pravno uređenih zemalja, posebice SAD-a, treba odmah u sustav prekršajne, poslovne i kaznene odgovornosti početi uključivati ugostitelje koji toče alkohol vidno alkoholiziranim osobama - dodaje Marušić, koji poručuje da se "vozača koji pregazi osobu u gradskoj ulici, čak i ako je ležala na kolniku, ni u kojem slučaju ne može amnestirati velike odgovornosti".

Komentara 62

GR
grodar
12:39 04.11.2017.

Nije kriv ko ni roditelji

RA
Radiator
12:44 04.11.2017.

Arogantan i sve ce mu proci bez kazne.

SI
simonske
13:02 04.11.2017.

Bit će kao kod Horvatinčića.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije