Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Žagar:

'Postajem nezavisni zastupnik, više se ne osjećam dobro kao član SDP-a'

Tomislav Žagar
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
24.11.2016.
u 14:17

"SDP je postao podjeljena stranka, a ja ne želim biti ni na jednoj strani"

Tomislav Žagar od danas više nije zastupnik SDP-a, već će u Saboru djelovati kao nezavisni zastupnik, priopćio je danas poručujući kako se više ne osjeća dobro kao član te stranke.

- Više od 17 godina član sam SDP-a, vjerovao sam u ideje i program koji zastupa. Moram biti iskren i prema sebi i prema biračima, danas se više ne osjećam dobro kao član te stranke. Sam gubitak izbora jasna je poruka građana što misle o nama te je jasna poruka njihovog nezadovoljstva stanjem unutar stranke. Osim toga, osjećam i golemo nezadovoljstvo među članovima. Upravo zato odlučio sam najprije podnijeti ostavku na mjesto županijskog predsjednika SDP-a, a potom i započeti sa samostalnim odnosno nezavisnim djelovanjem u Hrvatskom saboru - poručio je Žagar.

- SDP je postao podjeljena stranka, a ja ne želim biti ni na jednoj strani. Osjećam da sam došao do kraja svog puta u toj stranci i da je vrijeme da krenem djelovati samostalno. Moj najveći motiv je Slavonija. Smatram da niti jedna politička opcija nije dovoljno napravila za Slavoniju. U svakodnevnom kontaktu s ljudima, osjećam veliko razočarenje mnogih građana pa čak i mojih prijatelja općenito u politiku i političko djelovanje. Mišljenja sam da puno više mogu učiniti kao nezavisni zastupnik za ljude, a najvećim dijelom mlade, koji masovno napuštaju Slavoniju, nego kao član tako velike stranke u kojoj se potrebe malih ljudi i napuštene Slavonije više ne čuju. Želim okupiti ljude na području Virovitičko-podravske županije pa onda i Slavonije i Baranje u cijelosti koji poput mene smatraju da su potrebne korjenite promjene u političkom djelovanju na dobrobit stanovnika slavonskih županija, te im vratiti nadu u zastupničko mjesto koje je najodgovorniji posao u državnoj službi jer predstavlja upravo one koji su nam dali glas da se za njih borimo - kaže Žagar u priopćenju.

>> VIDEO Bernardić: Trebaju nam promjene. Ostojić: Bit će borba, ja nikad ne odustajem

Komentara 8

09
09051972
15:07 24.11.2016.

da si bio pametan nikada nebi ni bio clan te komunjarske stranke.

Avatar Pitman
Pitman
15:11 24.11.2016.

Ma marš! Malo si se kasno sjetio Slavonije, a i 17 godina sjediti u stranci zločinca Tita bez imalo srama je slika i prilika vašeg nekaraktera.

DU
Deleted user
16:46 24.11.2016.

Partija na aparatima .....pocetak kraja....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije