Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ali ne bi sudjelovao

Tomislav Karamarko: "Ne bih zabranio skup neonacista"

karamarko
13.04.2012.
u 17:20

– Ne bih ga zabranio, ali ne bih na njemu ni sudjelovao – rekao je Tomislav Karamarko.

Tomislav Karamarko, bivši ministar unutarnjih poslova i jedan od kandidata za predsjednika HDZ-a, gostujući na Soundsetu, izjavio je kako ne bi zabranio skup neonacista u Zagrebu.

– Ne bih ga zabranio, ali ne bih na njemu ni sudjelovao – rekao je Karamarko.

Komentirajući dosadašnji rad nove Vlade Karamarko je rekao da bi volio da ova Vlada uspije.

– Nije mi drago čuti da nam može pasti kreditni rejting i da možemo ulaziti u daljnje probleme. Ne vidim nikakvu inicijativu za nešto dobro, iz jednostavnog razloga, mnogo se obećavalo, a ništa se još ne događa – rekao je.

Komentirajući novi Zakon o policiji rekao je da nas taj zakon vraća dvadeset godina unazad jer "potpuno politizira strukturu ravnateljstva policije, koju smo zaštitili od politike na nekoliko načina".

– Jedan je od načina bio da natječaji za čelne funkcije unutar strukture ravnateljstva budu zatvoreni, za ljude koji su u struci, koji imaju iskustva – pojasnio je Karamarko.

U slučaju da postane novi predsjednik HDZ-a rekao je da neće surađivati s Vladimirom Šeksom jer smatra da je dosta autokratskog vladanja te da za bliskog suradnika protukandidatkinje Kosor neće biti mjesta.

– Preferirat ćemo mlađe ljude koji su agilniji u ovom trenutku, nisu opterećeni nekim situacijama iz prošlosti i imaju manje ožiljaka – rekao je Karamarko o budućem timu.

Komentara 30

FO
forumer
17:40 13.04.2012.

Karamarko ne može biti predsjednik stranke jer je bio suradnik Mesića pa onda se predomislio pa je pomagao Sanaderu poslije toga postao je Jacina desna ruka i sada opet pljuje po njima....

GR
Gradinar
17:41 13.04.2012.

Baš originalan poilitičar!? Ti ne bi, a i nisi imao dok si bio vlast, hrabrosti puno toga zabraniti što si mogao. U ovom slučaju izjava isključivo kako bi se bilo drugačije od - Vlade! Stvarno \"liderski\"!

DR
drugPlenky
21:31 13.04.2012.

Svaki ubojica je zasluzio zatvor pa i antifasisticki ubojica, nije to tesko za skuzit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije