Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznati kirurg

Tomasović se upisao u HDZ: 'Dosadila mi je ta luzerska kvazidesnica'

Hrvoje Tomasović
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/3
18.04.2019.
u 11:02

"Pa dragi moji desničari, čestitam na još jednom gubitku izbora i još jednoj svađi između Hasanbegovića, Esih, Ruže s kompanijom i nemogućnosti zajedničkog izlaska na izbore!"

Kirurg i političar Hrvoje Tomasović objavio je jučer fotografiju svoje upisnice u HDZ te kritizirao političare s desnice koje je nazvao ulizicama HDZ-u te ih prozvao zbog nesloge.

U upisnici se kao datum pristupanja navodi jučerašnji dan, a mjesto Samobor. Fotografiju je Tomasović objavio na Facebooku.

"Moram naglasiti da mi je dosta više natezanja na navodnoj desnici koja to zapravo nije, s umišljenim likovima koji misle za sebe da su najpametniji, da trebaju biti vođe desnice", poručio je Tomasović u statusu uz fotografiju.

"Dosadila mi ta luzerska, posvađana, zavidna, razjedinjena kvazi desnica koja nije mogla čak ni na ove EU izbore zajedno pa sada imamo posvađane neke suvereniste i neke nezavisne koji zajedno dobivaju 9 posto, a ovako će dobiti svaki po 3 posto, tj k....! Tako gospodo moja dosta mi je budala i puno mi je manje licemjerno onda raskrstiti s tim kvazidesničarskim lažnjacima i otići u HDZ. Pa dragi moji desničari, čestitam na još jednom gubitku izbora i još jednoj svađi između Hasanbegovića, Esih, Ruže s kompanijom i nemogućnosti zajedničkog izlaska na izbore!" zaključio je Tomasović.

VIDEO 16 najmoćnijih žena u hrvatskoj politici i društvu:

Ključne riječi

Komentara 22

DU
Deleted user
11:42 18.04.2019.

Da nije sve u doktoratu ovaj uhljeb je slika i prilika !

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
12:14 18.04.2019.

Tomasoviću koliko je HDZ ovo platio ? Zašto nisi išao u SDP ,SDSS ili HNS ..ista ti je stvar

SK
Skviki
12:51 18.04.2019.

Ja sam mislil da su fakultetski obrazovani ljudi malo pametniji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije