Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podletio pod vlak

Tolušić o uginuću lipicanca s đakovačke ergele: Glupa je priča, istražujemo je

Tomislav Tolušić, ministar poljoprivrede
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
14.01.2019.
u 13:42

Ravnatelj ergele konja je dao u zakup svome ocu, a on unuku, nakon čega se dogodila nesreća

Ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić izjavio je u ponedjeljak da se istražuje slučaj uginuća konja iz Državne ergele te će nadležna tijela postupati nakon izvješća policijske uprave i na temelju predočene dokumentacije.

"Zapravo još čekam izvješće policijske uprave, pa ćemo vidjeti i postupiti na temelju predočene dokumentacije", rekao je Tolušić novinarima pred Banskim dvorima odgovarajući na pitanje o stradanju lipicanca iz Državne ergele Đakovo. Dodao je kako je za taj slučaj čuo tek protekle subote pa nije stigao proučiti dokumentaciju.

Ministarstvo poljoprivrede i policija istražuju slučaj uginuća šestogodišnjeg lipicanca s kojeg je pao maloljetni sin ravnatelja Državne ergele Đakovo Mirka Damjanovića. Konj je istrčao na željezničku prugu Vinkovci – Zagreb i pao pod vlak.

Prema pisanju medija, ravnatelj ergele konja je dao u zakup svome ocu, a on unuku, nakon čega se dogodila nesreća.

Na opasku novinarke kako je slučaj nevjerojatna priča i djeluje kao neki film, ministar je odvratio kako je to "glupa priča". "Glupa je priča definitivno, slažem se u potpunosti", rekao je Tolušić.

Komentara 8

NT
Nikola Turajlić-jaružalo
14:18 14.01.2019.

Baš nemaju sreće konji sa našim vjerodomoljubnim braniteljima. Madi Jastreb je krmio svoje pse sa kobilom, a sada je dični braniteljski potomak (unuk) državnog lipicanera potjerao pod vlak. Nije ni čudo što i naši dvonožni kopitari u stampedu jure iz neovisne države u bijeli svijet, a za njima i dvonožni papkari, u strahu da će ostati bez testisa dok dokažu da nisu državni bikovi. Takve i slične pojave se redovito dešavaju u neovisnoj državi, u kojoj naši osloboditelji i njihovi dični potomci uživaju neograničenu slobodu, pravice stečene zbog svojih neprocjenjivih zasluga.

GE
generacija57
16:22 14.01.2019.

Glup bio onaj koji ti povjeruje.

LU
Lukovo184
17:18 14.01.2019.

Glupa je i priča o vozaču....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije