Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽI DRŽAVU

Todorić: 'Neće dugo potrajati, a iznosi su nevjerojatni. Dobit ćemo milijarde i milijarde eura'

Zagreb: Bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić održao je  konferenciju za medije u Novinarskom domu
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
02.11.2023.
u 20:40

Todorić smatra da je na čelu "zločina počinjenog nad Agrokorom" bio premijer

Centar za rješavanje investicijskih sporova u Washingtonu (ICSID) u srijedu je prihvatio tužbu Ivice Todorića protiv Republike Hrvatske oko preuzimanja Agrokora. Vlada je najavila kako će proces biti dugotrajan i u konačnici od njega neće biti ništa, no Todorić se s njima ne slaže.

"To neće dugo potrajati, a iznosi su nevjerojatni. Milijarde i milijarde eura su u pitanju koje ćemo sigurno dobiti" pohvalio se na Dnevniku Nove TV. Otkrio je kako cijeli slučaj financiraju fondovi koji "idu u rizik" vjerujući da će dobiti slučaj. Kaže da u Hrvatskoj zbog "snažne političke blokade" nije mogao pronaći pravdu, pa je odlučio pokušati u inozemstvu.

Todorić smatra da je na čelu "zločina počinjenog nad Agrokorom" bio premijer. "Plenković ne spava, ja vas uvjeravam. Njega ne zanima istina. Njega interesira samo da ostane na čelu vlasti, da može nastaviti skrivati tu istinu" izjavio je, naglasivši kako on zna što se događalo, te da je to "velika sramota države".

Osim toga, najavio je i osnivanje stranke koja bi trebala biti predstavljena tri mjeseca prije izbora. Nisu mu u planu koalicije, odlučio je da će ime ostati iznenađenje, a predviđa si - pobjedu.

VIDEO Todorić: Tužit ću Plenkovića, Dalić i cijelu grupu Borg

Ključne riječi

Komentara 63

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
22:45 02.11.2023.

Da si muško otvorio bi onu Crnu bilježnica o kojoj si govorio...

NE
Neo001
21:21 02.11.2023.

Tom kriminalcu, njegovom klanu, mafiji trebalo je davno oduzeti svu imovinu i baciti ih na prosjački štap zbog pljačke, ugrožavanja egzistencije tisućama ljudi. Trebalo bi kazniti i svu pravosudnu i odvjetničku mafiju koja se bogati na ovoj kriminalnoj aferi ii pljačka hrvatski narod.

ID
idiokracija
21:32 02.11.2023.

Nevjerojatno kako ima izopačenih umova koji podržavaju jednog od najvećih lopova privatizacijskih vremena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije