Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

To što je u Vukovaru “po nacionalnoj osnovi” pretučeno i dijete najava je erupcije

Marko Lukunic/PIXSELL
06.06.2021. u 10:15

Ta segregacija Hrvata i Srba doslovce od malih nogu, koja ne postoji nigdje drugdje u RH, sramotna je 2021. i izvor novih neprijateljstava

Ključne riječi

Komentara 56

Avatar prahrvat
prahrvat
10:38 06.06.2021.

pogledajte neku od srpskih emisija, kao vrlo "objektivnu" ćirilicu. čak i tu sve pršti od toboznje objeltivnosti, a u stvari se promiče velikosrpska politika. srbi iz Vukovara gledaju te programe, zadojeni su lažnom mitologijom

DU
Deleted user
10:32 06.06.2021.

U Vukovaru se kuva a HDZ ne poduzima ništa jer im je najvažnije da se odrrži večina u parlamentu pod svaku cijenu.Ionako če kao krivce prozvati oporbu a nikako prihvatiti krivicu za dugogodišnje nečinjenje i metenje problema ispod tepiha.U Vukovaruru do sada nitko nije niti pokušao riješiti suživot Srba i Hrvata jer je nekome takvo stanje odgovaralo.

Avatar KRALJ-TOMISLAV
KRALJ-TOMISLAV
10:46 06.06.2021.

Dakle, citiram tekst iz ovog članka "Ta je segregacija uvedena poslije 2000. i uopće nije bila predmet Erdutskog sporazuma s kraja 1995. o mirnoj reintegraciji. Vesna Škare Ožbolt koja je vodila taj proces, danas će kazati kako je odvajanje djecee počelo nakon 2000., na traženje Milorada Pupovca." Pa kako je to moguće, da nakon samo par godina od vojnog poraza, na zahtjev manjine koja je izazvala ratne sukobe, mijenjamo smisao Sporazuma (Erdutski sporazum) u korist lidera te manjine?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije