Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Tko ne voli Damira? Oni koji bi proviziju za ratnu eskadrilu

U sustavu u kojemu se ne može ni kaciga za pilote nabaviti bez posredničke tvrtke, nabavljati kompletnu eskadrilu bez centa provizije, e, to već jest 'Magnum crimen'

Komentari 47

B2
bokida 2
11:39 23.07.2017.

Gospodine Krstičević, ostanite i obavite svoj posao do kraja. Za sve zlonamjernike vi ste opasnost pa zbog samih takvih morate ostati i totalno ih razoružati i onemogućiti u nečasnim radnjama.

VL
PR
prajdali100
12:01 23.07.2017.

General Krsticevic je heroj domovinskog rata ! Nas ponos.Takva osoba smeta jednoj kreaturi zvanoj Bernardic.Opet ce me blokirati ako napisem sve ono sto treba o tom liku.Blago SDP- u sa " drazesnim" Berom.

VL
Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
14:08 23.07.2017.

Kupice 12 F16 od Amera i dobice badava jos 6 za djelove polove normalno,bez Amera nemoguce da HR ikada napravi pravu jacu vojsku.Ameri doniraju puno HR i zato je super da imamo dobre odnose sa Amerima ali sa Izraelom isto.

VL
HL
HV_LAKI102
15:00 23.07.2017.

O Krsticevicu sve u superlativu.Ocekujemo od njega da napravi ono sto nam je obecao, a bilo bi nam drago da ga vidimo zajedno sa Predsjednicom bar na kavi.Kad je u pitanju Premijer,s njim mora oprezno,premazan je svim mastima.

VL
DU
Deleted user
15:33 23.07.2017.

Činjenice...1.) podigao je budžet morha u vremenu stezanja remena 2) krenuo u ozbiljnu nabavu borbenih aviona. 3) Prvi je kojeg sam ikada čuo da govori o namjeri povećanja standarda rada i života vojnika....Ne znam za vas, ali meni se činini da je u samo par mjeseci postigao više (za vojsku) od zadnjih 5 ministara zajedno. Ovima prije nije pomoglo ni školovanje ni znanje engleskog.

VL
Avatar future Gohan
future Gohan
12:23 23.07.2017.

Salžem se ali i proširujem.... Gripen, šveđani godinu dana lupaju ogromnu paru u RH u vidu PRa, to sam pisao, primjerice jedan portal, Defender je potpuno pod njima, u smislu da djeluju kao PR, znači dobru lovica im sjeda na račun, pa tamo su i zabranili komentiranje korisnika jer je postalo veče sprdanje s portalom, koji na kraju je tvrdio da 100% uloženo se vrača a jedan avion košta manje od Volva... ha, ha, ha... Uzmimo da za koji mjesec sjeda ministrov potpis na kupovinu 8 borbenih stanica za Patriju iz Izraela, koji koštaju više nego duplo manje od stanica koje želi prodati Đuro, točnije Izraelci nude za 100 milijona kn, Đuro traži 220 milijona kn... ima posla ministar, a radi srcem i dušom, to se vidi, ajmo i ovako, najbolji mistar u ovoj katastrofalnoj Vladi, to je dobro u Izaelu, da je ministar obrane najbolji, ali članici EU... puno govori... smeta on i nekima u Vladi, MORHu i svim onima koji bi živili od provize... proračun MORHa je narastao, puno projekata modernizacije, a mnogi su pred nama... tu je i pitanje PZOa srednjeg dometa ali i obnova oklopa, buduči da imamo malo M84, a i oni su iz kraja/početka 80tih/90tih, a danas s modernim prenosivim protuoklopom su ukras, ništa više bez znatnije modernizacije ili kupnje novog, u vidu eksplozivnogreaktivnog oklopa...

VL
PR
prajdali100
12:06 23.07.2017.

Bernardica, Ostojica, Marasa, Jovanovica, Stazica...... ne treba uzimati za ozbiljno.Hajdas je slag na tortu.K a t a s t r o f a !

VL
Avatar NasaPosla
NasaPosla
15:20 23.07.2017.

Krajem 1993, došavši prije svitanja u zapovjedništvo u ratnoj zoni u Islamu Grčkom, vidio sam mladog momka, iza kojeg je bila velika ratna karta, kako uči. To je bio Krstičević. Ne vjerujem, da je itko od nas ostalih ratnika tadaa imao takvu samokontrolu i takvu svijest o potrebi znanja u ratnim okolnostima. Tad sam, sam sebi, rekao da ću, ako zatreba, poginuti za tog čovjeka. Ovih dana čitam razne članke, izjave određenih poznatih osoba u vezi slučaja Krstičević, ali u mojim očima, nitko od tih osoba, u vezi domoljublja, nije mu ni do koljena.

VL
FI
fiberglas
13:54 23.07.2017.

Ovaj novinar očito puno zna. Meni se to čini korupcija na entu potenciju. U razini majke svih korupcija! Zašto DO ne pozove Ivankovića i naredi mu da ´´pjeva´´ o tome - tko su ti likovi koji muzu i sišu državnu sisu i bacaju iz , očito koruptivnih razloga trupce pod Krstičevićev ´´stroj´´! Tko, Ivankoviću, tko je to? Ili, vuna!

VL
Avatar nevira
nevira
15:47 23.07.2017.

Dokazano pravi vojnik na pravo mjesto, nepotkupivi Damir, plačite veliki rvati, ne Iđe ministar nigdje.

VL
BA
barkod
15:36 23.07.2017.

Ovo je vjerojatno točno. U ovakvom poslu, a bez provizije razno raznim političarima , posrednicima, kriminalnoj mafiji i polusvijetu. Što mislite da se ovo radilo u doba Ćaće, koliko bi to došlo , i koliko posrednika bi to radilo. Barem 50% ako ne i više skuplje.

VL
PI
pinkec
19:32 23.07.2017.

Naš najbolji i najuspješniji general Davor Krstičević smeta onima kojima smeta slobodna i uspješna i Hrvatska država!

VL
DU
Deleted user
15:49 23.07.2017.

svi mi koji smo hrvati (tu cak uvrstavam i neke SDP-ovce, makar ih ima malo..) znamo da je podpredsjednik krsticevic najveci dobitak za nasu ljepu. i da je ne samo demokrscanski hrvat, domoljub, i ratni heroj nego i najnapredniji i najinteligentniji MINISTAR obrane kojeg je hrvatska ikad imala. i to je vec dovoljan razlog petokrakama da mu bacaju kamenje pod noge. a tu je i ta posrednicka mafia, koja ce ostati bez provizije... dalke, molomo dragog boga da nam damir krsticevic ostane, i ne samo do kraja mandata, nego i dulje..

VL
DU
Deleted user
16:28 23.07.2017.

"...Krstičevića nikako ne zauzme vodeću poziciju u Ministarstvu obrane, gdje su se jako uzbunile sve interne “hobotnice” koje su se bile navikle na nepotizam, klanovska napredovanja u činovima i ostala pogodovanja. To su bili “materijalistički” razlozi zašto su ga neki zamrzili i dok još nije ni stupio u MORH. Opasniji su bili oni koji su Krstičeviću tako intenzivno medijski “pakirali”, tako da je, apsurdno, Krstičević postao i prva veća žrtva tzv. hibridnog rata, s obzirom na to da su ga gađali uglavnom izmišljenim vijestima i biografijama." - Ako znate gospon Ivanković da u MORH-u postoje hobotnice opasnije od uobičajenih naših koruptivnih hobotnica u državnim i javnim institucijama, hobotnice tako opasne da mogu ako to požele, slistiti čovjeka u hibridnom ratu, zakaj o tome ne pišete inače, nego ih tek naznačujete za potrebe obrane političke sudbine jednog čovjeka, makar to bio, eventualno, najčasniji među hrvatskim generalima?

VL
RE
REYAM
15:59 23.07.2017.

Tko to ne voli Damira? Pa osjećao se prozvan od predsjednice. Novinar bi to trebao reći iako je desni. Ne treba smještati krivnju na lijevo.

VL
ER
EroK
19:41 23.07.2017.

General Damir Krstičević domovinska Legenda!

VL
GU
Gustirna
12:32 23.07.2017.

Bravo g.ivankovicu!!!

VL
BO
boris48astrid
13:28 26.07.2017.

danas na sva zvona zvone dobar bolji najbolji a sutra jedan kiks i onda će bit najgori toliko o tome

VL
DU
Deleted user
15:54 23.07.2017.

Dajte, ne budite smijesni...provizija je vec davno izracunata.

VL
NO
nogogaz
12:55 23.07.2017.

Kad nama slovenci šalju opremu zs vatrogasce....ajde da mi kupimo oružje i napadnimo valu i pregazimo sloveniju do austrije. Ko turci..

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.