Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Srbiji izvučena sedmica

Tko je sretni dobitnik 4,4 milijuna eura, mogao bi biti i iz Hrvatske

loto Srbija
Screenshot YouTube
24.12.2017.
u 22:38

Djelatnica koja radi na kiosku kaže da ne zna tko je dobitnik. U blizini su Vinkovci, Vukovar, Osijek...

Sedmica na lotu izvučena je u Srbiji , točnije u Odžacima. Sretni dobitnik osvojio je 4,4 milijuna eura

Jedan taksista je svojim statusom na Facebooku odao da je upravo on taj dobitnik. No, njegova supruga je sve to demantirala. 

Navodni milijunaš napisao je na Facebooku da je dobio veliki novac, a onda je status izbrisao. Radi se o taksistu iz Odžaka koji vozi mini-bus za Slovačku. Za Kurir je rekao kako nema što posebno slaviti jer posao ne može čekati. Radi isto što je radio i prije nego je osvojio dobitak, piše Kurir.

- Sjedio sam s kumom kad je bilo izvlačenje. Prvi put u svom životu sam uplatio loto. Nisam ništa očekivao. Kad su me izvukli, nije bilo nikakve posebne reakcije. Kum me je gurnuo i viknuo: 'Čovječe, dobio si ‚sedmicu!' Ja sam mu samo rekao: 'Kume, to meni nije potrebno. Cijeli život živim bez sedmice, pa ću živjeti i dalje.' Ujutro sam nastavio raditi posao koji volim jer se ne osjećam kao nikakav milijunaš, to je čista sreća - ispričao je R. J

Javila se potom i njegova supruga.

- Ljudi, nema nikakvih milijuna, nemojte me zvati. Kao da ne poznajete mog muža. U životu loto nismo ni igrali, a onome tko je zaista dobio čestitam od srca i neka ih troši pametno u zdravlju i veselju!!! - napisala je na Facebooku.

Djelatnica na kiosku u kojem je uplaćena dobitna kombinacija kaže da ne zna tko je dobitnik. Nagađa se da bi dobitnik mogao biti i iz Hrvatske. Naime, u blizini su Vinkovci, Vukovar, Osijek. Moguće je da je netko došao u susjedstvo uplatiti listić u nadi da će mu se sreća nasmiješiti.

Pogledajte i fotografije koje su izludile mnoge: Vidite li što se na njima nalazi?

loto Srbija
1/18
Ključne riječi

Komentara 8

BE
BeroII
00:12 25.12.2017.

"urednik" rekao da nedostaje senzacionalizma, i tzv. novinar odmah "nagađa" da bi dobitnik mogao biti iz Hrvatske. A možda je i iz Australije ili Novog Zelanda. Naime, blizu su i osječki i beogradski aerodromi ? ? ?

Avatar milidobrović
milidobrović
23:24 24.12.2017.

Dobitnik se znao prije izvlačenja brojeva, sad kao neizvjesnost, ,😙stara već viđena igra

DU
Deleted user
01:24 25.12.2017.

Dakle ovo smeće od lista ide dalje sa vestima iz komšiluka...tako je uredništvo...hrabro prema propasti...vecernji nisam kupio godinama , a ovaj portal posjetim samo da bih vas podsjetio na povrat sa kioska koji vam je preko 80posto a to čuvate kao zmija noge...plaće će opet malo kasniti koliko čujem? Austrijanci ponovno moraju posuditi lovicu ovoj balkanskoj ispostavi ha ? Gdje ćete se zaposliti? Predlažem da kupite kofere jer dolazi eto i takvo vrijeme u Hrvatskoj...sve se piše novinarčići 😎

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije