Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i službeno potvrđeno
Povratak na članak

Tko je Paul Ryan, zvijezda koju je izabrao Mitt Romney?

Romney i Ryan kreću na predizbornu turneju autobusima kroz četiri američke savezne države

Komentari 6

TR
traktorijada
09:39 11.08.2012.

pa neko mora i to biti, nadamos e da ce pobjedit, ako gledamo "demokratasa" istrazivanja onda nemaju sanse a ako gledamo republikanska istrazivanja onda ovi drugi nemaju sanse, obama je od 7,5 bilijardi$ duga za samo 3,5 godine natjerao na 16 bilijardi, ak ostane i dalje za vjerovat je da ce to biti preko 25 bilijardi$ duga, svi americki precjednici skupa nisu uspjeli napravit dug ko obama za samo 3,5 godine, a ne zaboravimo da amerika postoji od 1767 godine.

VL
TE
teoodd
14:35 11.08.2012.

Politicari nemogu biti uspjesni predsjednici vlada,oni samo svojim slatkim jezikom uvlace narode i svjet u nevolje.Puno obecanja i onda nista.Milanovic nikad nije organizovao niti kokosinjac a sad Hrvatska ocekuje da ih on preobrazi u izobilje.Obama je sem poltike radio jedino u mjesnoj zajednici (street organiser).Romny i Rajan su obadva ekonomski strucnjaci pa Amerika ima sansu ako je zeli.U suprotnom agonijaaaa se produzuje .

VL
LS
Ljuti Sipak sa Kacine
15:02 11.08.2012.

Rajan je fantastican izbor , mlad , pametan i dobar , ca se ono rece sa brojkan. Bez razlike ca se cuje od polsteri i vecinom liberalnog Americkog medija ovog puta obama nema nikake sanse da bi ga Ameri opet izabrali. najveci razlog za to je obamini neuspjesni pothvati prema ekonomiji.

VL
UK
UKUSA
21:32 11.08.2012.

Svako americko g***** je odmah zvijezda...dajte mu odmah Nobelovu Nagradu

VL
CI
cicibela
23:38 11.08.2012.

Zvijezda u Americi nije nikakav Paul Ryan, nego Ron Paul. Ali, Ron Paul se bori protiv korporacija i bankara, pa je za medije persona non grata.

VL
MR
Mr. Right
06:15 12.08.2012.

Vrlo dobar izbor imaju moj glas za sigurno ,nadam se da cemo se konacno rijesiti Obamine ljevicarske politike.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.