Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz skloništa
Povratak na članak

Tko je Joy "slomio krila"?

Što je doživjela samo nebo zna, uz pomoć djelatnica, volontera i posjetitelja velikogoričkog skloništa upoznaje novi život, ali teško će to ići bez doma punog ljubavi, strpljenja i razumijevanja

Komentari 6

MR
mrvi
18:37 11.09.2018.

kakove su to zvijeri sta ovo ucine tim jadnim zivotinjama.?Ovim divnim curama zelim snage i strpljenja . Budite zdrave sve kao i vasi najmiliji.

VL
VO
vorda400
11:51 16.09.2018.

Pas nema krila pa mu se nemogu slomiti😂

VL
DU
Deleted user
20:42 13.09.2018.

Više ste se raspisali o starom cucku nego o ciganima koji kalašnjkovima teroriziraju cijeli jedan kvart..meci fijuču oko djece.... i to godinama...a vi žalite CUCKA....

VL
KE
kelab
22:12 15.09.2018.

Kucni ljubimci nisu za svakoga. Ako si spreman/na imati dijete od godinu dana koje nikad ne odrasta, onda mozes razmisljati o 'kucnom ljubimcu'. Usporedjivati ljude i 'zivotinje' je neumjesno. Podrska svima koji se brinu o napustenim 'zivotinjama'.

VL
Avatar adminjepeder
adminjepeder
19:49 11.09.2018.

Bože, jesi li se probudio i opalio šamar ovim ko......ma. Večernji list piše o napuštenim psima a ne piše o UU i PP. Večernji list piše o pasjim skloništima. Ma, očito je večernji list skrenuo sa puta, ali nema veze,, vratiti će ga naši domoljubi na pravi put.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.