Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz skloništa

Tko je Joy "slomio krila"?

Foto: Privatni album
1/2
11.09.2018.
u 18:23

Što je doživjela samo nebo zna, uz pomoć djelatnica, volontera i posjetitelja velikogoričkog skloništa upoznaje novi život, ali teško će to ići bez doma punog ljubavi, strpljenja i razumijevanja

U velikogoričkom skloništu u Jagodnom neki psi stanuju predugo, tako je Koka u njemu već 365 dana. A neki od straha ne izlaze niti na nagovor volontera, boje se i zakoračiti iz boksa.

I Joy je jedna od preplašenih, nitko ne zna što joj se dogodilo. Volonteri su u svojoj objavi, uz video kako Joy izlazi iz boksa, napisali:

- Jučer su Medo i Linka zasluženo bili zvijezde dana. Toliko sreće za dvije, do jučer napuštene njuškice. Upoznali su svoje divne ljude i napustili sklonište. A mi? Mi smo se vratili do bokseva svjesni koliko još ima posla. Ponavljamo si: "Bit će dobro, za sve treba vremena". Ali, kad vidiš neke potpuno "slomljenih krila", ipak opet zaboli. Ljudi, ovo je Joy. Što je ona doživjela prije skloništa samo nebo zna. Sada uz pomoć djelatnica, volontera i posjetitelja pokušava upoznati novi život, ali teško će to ići bez pravog pravcatog doma. Punog ljubavi, strpljenja i razumijevanja. Ljudi, ovo je Joy. Javite nam se - napisala je Ana Hećimović Najcer, volonterka udruge Sigurne kućice

Ako im želite pomoći, javite im se na Facebook, a možete i nazvati na 099/21-21-749.

Komentara 6

MR
mrvi
18:37 11.09.2018.

kakove su to zvijeri sta ovo ucine tim jadnim zivotinjama.?Ovim divnim curama zelim snage i strpljenja . Budite zdrave sve kao i vasi najmiliji.

VO
vorda400
11:51 16.09.2018.

Pas nema krila pa mu se nemogu slomiti😂

DU
Deleted user
20:42 13.09.2018.

Više ste se raspisali o starom cucku nego o ciganima koji kalašnjkovima teroriziraju cijeli jedan kvart..meci fijuču oko djece.... i to godinama...a vi žalite CUCKA....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije