Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što vi mislite?
Povratak na članak

Tko je imao najimpresivniji start u kampanju?

Napišite nam vaše mišljenje o tome tko je najbolje krenuo u kampanju te što mislite o stilu i prijedlozima kandidata.

Komentari 68

SU
sungtakedo
13:01 12.12.2014.

Najimpresivniji start je definitivno imao naš precednik Jovo. Nakon 4 i pol godine zimskog sna on se probudio i kao pobješnjeli medvjed željan meda, krenuo je u pohod na još jedan mandat, ali neće moći dolazi nam prva predsjednica Republikee Hrvatske koja će znati lupiti šakom o stol i reći ovim nesposobnjakovićima na vlasti da je bilo dosta!

VL
RE
recreativo
13:11 12.12.2014.

Najimpresivniji start definitivno ima Kolinda, ne znam jeste li gledali onaj njen kolinda.tv ali tko god da joj odrađuje, radi dobar posao, a skupovi su spektakli. Josipović sve po starom. Pije kave sa svim i svakim samo kako bi došao do glasova, a svoje pravo lice je pokazao na slučaju Perković i Šešelj, no što drugo i očekivati od gospodina koji ima prošlost kakvu ima. Kujundžić pokušava sve na silu, ali to ne prolazi. Lako je sada pljuvati po HDZ-u, a kada je bio tamo, sve je bilo u redu. Sviličića ne treba ni komentirati. Marginalac demagoški. Sve mi se čini da dobivamo prvu predsjednicu RH, pa ćemo vidjeti kako ćemo sa ženom u budućnosti.

VL
AN
ancica99
12:55 12.12.2014.

Definitivno Kolinda ima najkvalitetniju kampanju! Ona je žena koja ima sve kvalitete za našu buduću predsjednicu! Za bolju Hrvatsku uz Kolindu!

VL
LE
lea3010
13:55 12.12.2014.

Kolinda! Unatoc pometanjima SDPovaca zena i dalje radi kako je naumila i ja joj na tome cestitam... I yusipovic je imao dobar start... Sa trga masala tita (namjerno pisem malo jer ne vrijedi velikog slova)

VL
Avatar pavaosg
pavaosg
13:22 12.12.2014.

Kolinda, po svemu što sam do sada vidio Kolinda je najkonkretnije krenula u kampanju. Vizualni identitet koji je vješto i lako stvorila oko sebe je očito dominantan.

VL
EV
Evaluna0309
14:03 12.12.2014.

Definitivno je start Ive Josipovića bio najupečatljiviji, time je ujedno pokazao u kojem bi smjeru nastavio ukoliko bi ponovno dobio izbore. Smatram da je Kolinda najbolji kandidat, obzirom na njeno iskustvo u unutarnjim i vanjskim poslovima, velikom broju poznanstava u inozemstvu te stupnju obrazovanja i stručnosti, ne možemo pogriješiti ukoliko joj damo glas.

VL
Avatar jurko_zg
jurko_zg
13:07 12.12.2014.

"Ja sam Kolinda, žena iz naroda, ja sam vaša i bit ću vaša predsjednica" - DEFINITIVNO IMPRESIVNO!!!!

VL
NA
Nadalinaaa
13:30 12.12.2014.

Trg Maršala Tita je najimpresivniji. Tko od tamo krene u kampanju, taj ima duboke vizije budućnosti za državu Hrvatsku. Doduše, nije se ostvarilo čudo da Sava poteče uzvodno prije nego Hrvati dobiju svoju državu. Ali, istina je da država Hrvata ne funkcionira jer su je Titovi komunisti zajašili od samog početka. Dakle, ne može se reći da vizija JBT-a nije dijelom ostvarena. Na to računa i naš Jovica, u mislima s pjesmom....da sa tvoga puta ne skrenemo.

VL
SE
sestrićna
19:30 12.12.2014.

kakve preparate koristi drug ivo kad može spavati 5 god a onda se probudi mjesec prije kraja mandata ?

VL
Avatar zabadalo5
zabadalo5
20:09 12.12.2014.

Jasno je tko ima podršku hrvatskog naroda i tko će pobjediti, gospođo Kolinda, samo hrabro do pobjede!

VL
EL
Ela25
13:57 12.12.2014.

Kolinda! Žena koja zna, može i hoće!

VL
Avatar abakus
abakus
14:22 12.12.2014.

Najimpresivniji start imao je Sinčić, prije svega zato što su svi drugi kandidati već mjesecima u kampanji i on je jedini djelovao svježe. Drugo, zato što su neki njegovi stavovi zaista novost (na temu ovrha i deložacija i drugi) i zato što kao mlad čovjek ostavlja dojam neiskvarenosti i iskrenosti, koje ostali kandidati, iskusni politički lisci premazani svim mastima i s nizom floskula u retorici, jednostavno nemaju. Kujundžić i Grabar Kitarović očekivano, ništa što već nismo čuli. Josipović je zato napravio veliki gaf u samom startu, prvo time što je naglasio da u kampanju kreće s Trga M.T. jer on za njega ima "posebnu važnost" - čime je jasno dao na znanje s kojih osnova kreće (bivši režim i njegovi zločini), a onda se jeftino pokušao izvući tvrdnjom da govori o posebnosti tog trga zbog fakulteta koji se tamo nalazi a na kojem je studirao itd. Time je ostavio otužan, gadljiv dojam, jer je svakome jasno da se referirao na tita, pogotovo u svjetlu njegove nedavne izjave o titovoj bisti u svome kabinetu. Ako već podržava takvu osobu i njegov režim, onda je mogao biti iskren i to jasno i glasno reći, a ne ovako izvlačiti se jeftinim štosevima, a istovremeno držati figu iza leđa. To je jednostavno ljigavo i trebalo bi odbiti ne samo one koji tita ne mogu ni smisliti, već i one za koje je još uvijek "najveći sin naših naroda...". Takva osoba nije ona koju zaslužuje biti na čelu jedne države. Stoga, za početak kampanje veliki minus Josipoviću, plus Sinčiću, a Kujundžiću i Grabar Kitarović neutralno.

VL
Avatar aj_ća
aj_ća
15:21 12.12.2014.

Kolinda! Stav, gard, sve!

VL
Avatar comparator
comparator
13:47 12.12.2014.

Mislim da će za Kolindu Grasbar Kitarović glasovati inteligencija domoljubna i radnička klasa dok će za Josipovića glasovati nesigurni lijevo izgubljeni u stvarnosti i birokrati dok ostali nemaju šanse . Borba će biti tijesna jer su promjene nužne ali sve ovisi o hrabrosti biraća koji se nemogu odlućiti tko su stvarno lopovi a tko varalice. Biraći nažalost nemaju ispravnu sliku o stanju i moći političara i od njih očekuju čuda koja im oni nemogu ispuniti. Prevelika gužva lažnih moralsta u politici pokazala je i u prijašjim izborima da nove struje ne uspijevaju bitno popraviti smijer kretanja društva. Oni koji su svijesni opet biraju između nacionalnog i ideološkog . Bilo bi bolje kad bi Vlada dala ostavku i kad bi se zajednički održali parlamentarni i predsjednički izbori već samo zbog uštede a i zbog promjene pravca koji se mora dogoditi.

VL
Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
13:59 12.12.2014.

Utrka je gotova... Kolinda je već sad pobjednica...

VL
LE
lenny
21:42 12.12.2014.

3 hijene i mali Simba kampanja-najbolji start Sinčiću jer jedini nije podmetao

VL
DU
Deleted user
13:07 12.12.2014.

Što reći za Titinog gardistu i čovjeka kojiu sumrak Jugoslavije upisuje se u SK. To je isto da se 43-e prijaviš dragovoljno u Ustaše zločinaćke NDH-je. Titi kapa do poda što je prepozno antifašizam i kojeg je pobijedio ali sve poslije kao pobjednik što je napravio i uveo jednopatrijski sitem, tj. diktaturu. Zločine na Blajburškom putu, zatvaranje u logore preko 200 tisuća Nijemaca koji su ostali 41-e.Zar bi ostali da su se osjećali krivima ili bi otišli sa 300 tisuća svojih sunarodnjaka. Što je pustio 25% radno sposobnohg stanovništva da idu u dijasporu samo da ne dođe do socijalnog bunta, Što je sa diktatorima kakv je i sam bio iz Afrike i Azije stvorio nesvrstane....

VL
Avatar Mirna777
Mirna777
14:01 12.12.2014.

Definitivno Vilibor Ivan Sinčić. Jedini nije član hobotnice na vlasti, jedini ukazuje na prave probleme u ovoj državi i zagovarava puteve kojima treba ići kako bismo se oslobodli kaljuže propale ekonomije, totalne pljačke države, prezaduženosti .. Mlad, vrijedan, inteligentan, nekorumpiranmpiran - hrabar, jedini koji je spreman i umrijeti za drugog čovjeka u nevolji, kako bi mu pomogao , jedini koji je ljudima pomagao na terenu ,jedini koji živi život prosječnog čovjeka - je Vilibor, moj predsjednik na biciklu, čije ruke nisu ogrezle u korupciji (niti neće), pa ima samo jednu livadu i dušu punu hrabrosti. Jedini , koji u kampanji govori o NAJBITNIJIM stvarima koje su problem u ovom društvu, jedini, koji misli po tim pitanjima puno toga i poduzeti. Treba mu pružiti podršku.

VL
VD
Vojo Dodevski
09:47 13.12.2014.

Mali na biciklu. Svi ostali su samo produzene ruke oligarha koji che vas i dalje sisati.

VL
Avatar Vesna Scrollavezza Murvić
Vesna Scrollavezza Murvić
14:00 12.12.2014.

Svakako Ivan Vilibor Sinčić On je u potpunosti i samim svojim startom predstavio pravu sliku građana hrvatske i jedini koji se je i u tom momentu dostojanstveno i hrabro drznuo dignuti glas protiv hrvatskih Bankaroida i tajkuna na vlasti . Vrijeme je da se svaki hrvatski građanin probudi, okrene oko sebe To je moj predsjednik …, predsjednik na biciklu .

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.