Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osumnjičeni Nijemac pušten na slobodu
Povratak na članak

Tko je eksplozivnim napravama napao autobus momčadi Borussije? 'Istražuju se islamisti, ali i ekstremna ljevica i desnica'

„Istraga dosad nije pružila dokaze da je osumnjičeni sudjelovao u napadu na autobus Borussije“

Komentari 7

Avatar pendreck
pendreck
17:38 13.04.2017.

U Njemackom tisku pise da su pronadena dva pisma pocinitelj: Antifasisti (inace izraz za ljevicarske extremiste u zapadnom svijetu) ili islamisti

VL
OB
ObrenM
21:55 13.04.2017.

Nema vise mira u Europi,a niti u svijetu,zahvaljujuci ludoj babi.

VL
Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
14:46 13.04.2017.

Za Europu davno je počeo početak kraja..moje saučešće..

VL
KA
kacavenda
17:20 13.04.2017.

Levicari sigurno i to iz zasjede

VL
TR
trpimirprvi
15:25 13.04.2017.

Ja znam. Napali su ih inžinjeri i fizičari!

VL
DU
Deleted user
14:41 13.04.2017.

Možda su ih napali dalekometnim, nevidljivim raketama S-300, nepoznati gerilci

VL
Avatar sidhara
sidhara
15:29 13.04.2017.

Njemacka je remetilacki faktor u Europi i svijetu. Sva sr*nja sto se desavaju u Europi dolaze iz njihove kuhinje. Njihova sizofrenija i osvajacina svijeta nikada nije prestala, pocevsi od mrznje prema Slavenskim narodima. Oni stoljecima mastaju da osvoje Slavenske narode i da se probiju na Istok i osvoje sve redom. To kemijsko oruzje ( gas nervino ) sto su pobacali u Siriji se proizvodi u Njemackoj istim gasom iz familije tih gasova su gusili i Zidove. Medijska propagandna masinerija je isto njihovo ''oruzje'', nije za nista Trump pitao ''zivimo li mi u nacistickoj Njemackoj'' ? Sve asocira na njih, i to je na zalost tako, ma koliko mi okretali glavu na drugu stranu. Pa nisu oni za nista ugostili toliko Arapa i unistavaju Europu, samo da nas sve skupa poguraju na Rusiju i nas i Amere. Oni zive za dan da se osvete Rusima, to je takva bolestina dijabolicna, nema tu lijeka. Nadam da ce Ameri biti pametniji od njih i da nece nasjesti na njihovu sizofreniju. Oni kriju da su to Islamisti uradili, samo da se gradjani ne bune i ne zaustave kolonizaciju Europe. Njih treba zaustaviti i staviti na svoje mjesto, prije nego povuku ponovo svijet u pakao, a na dobrome su putu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.