Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Možemo najavilo predizbore

Tko će biti protukandidat Milanoviću? Analitičar ne vjeruje da ga može ugroziti netko s ljevice

22.08.2023.
u 20:26

Mate Mijić: Milanović je svojevrsni "enfant terrible", ali ima vrlo široki zahvat prema tradicionalno lijevom biračkom tijelu. Oni koji mu zamjeraju neke stvari manjina su na ljevici

Komentara 34

NE
Neo001
23:08 22.08.2023.

Slučajni kao i dikobraz i lignja ledna su od najvećih sramota u povijesti hrvatskog naroda.

VE
Ventus
22:52 22.08.2023.

Na kraju drugog mandata imal bu 200 kg.

BA
bacenheider
09:10 23.08.2023.

Ako se njega izabere na jos jedan mandat onda se moramo zapitati sto je sa nama.Svi predsjednici od Mesica pa do Kolinde nisu Hrvatsku osramotili u svijetu ko on ali posto je ljevicar,ljevicarske tiskovine i to mu se sve tolerira,a da je to Kolinda izjavljivala tiskovine bi ju na kriz razapele.Sto ce si narod izabrati to ce i imati,sa svim negativnim i pozitivnim posljedicama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije