Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najtraženiji hrvatski znanstvenik u svijetu

Tkalčić: Hoćemo li predviđati potrese? Vjerujem da ćemo moći izračunati kad će točno puknuti rasjed

05.03.2023.
u 14:11

Hrvoje Tkalčić, profesor na Australskom nacionalnom sveučilištu u Canberri razotkrio je tajne najdublje unutrašnjosti Zemlje, praktički svakim novim radom izaziva novo zanimanje najvažnijih svjetskih medija koji vjerojatno upravo zbog njega ne tretiraju više takva istraživanja kao neku rubnu znanost.

Komentara 1

ST
sttipe
21:27 05.03.2023.

Bilo bi super kad bi mogli izračunati kad bi i di tribali minirati, da umjetno izazovu potres, duplo slabiji od ovih turskih, a koji bi oslobodio napetosti ploča za neko vrime. Da dobijemo 3 mala, umisto jednog velikog...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije