Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTUPRAVNO ODUZIMANJE SLOBODE

Tjerali ga da krade i pali vozila. Nije pristao pa ga tukli i zaprijetili: 'Ubit ćemo te, ako to ne budeš radio!'

lepoglava
Marko Jurinec/PIXSELL
10.09.2021.
u 09:57

Nakon što je četvorka ispitana na tužiteljstvu dovedena je pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu koji im je odredio istražni zatvor zbog opasnosti  od ponavljanja djela.

Četvorica muškaraca u dobi od 20, 38, 20 i 21 godine ispitani su na ODO Zagreb jer se sumnjiče za protupravno oduzimanje slobode i prijetnju. Njih se četvorica sumnjiče  da su 6. rujna, namjeravajući oštećeniku onemogućiti slobodu kretanja, došli do njega.

Okružili su ga te su ga htjeli natjerati da za njih čini kaznena djela. Tražili su da za njih krade nakit, pali automobile i provaljuje u kuće. Oštećenik je to odbio pa ga je četvorka nasilno ugurala u vozilo. Tamo su ga udarali rukama i nogama, nakon čega su ga odvezli u jedan kafić. Tamo su ga okružili te posjeli za stol. Ponovo su tražilo da za njih krade, pri čemu su mu i zaprijetili.

- Ubit ćemo te ako to ne budeš radio! - zaprijetili su mu. Nakon što je četvorka ispitana na tužiteljstvu dovedena je pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu koji im je odredio istražni zatvor zbog opasnosti  od ponavljanja djela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije