Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u Beogradu

Tjedan dana proveo s mrtvom majkom u stanu

mrtvo tijelo, leš
Davor Višnjić/Pixsell
25.06.2013.
u 08:07

Stanari su se počeli žaliti na neugodan miris koji se širi iz stana, a vlasnik im nije dozvolio da uđu i pogledaju o čemu se radi

Strava u Beogradu. Sinoć su policajci provalili u stan 40-godišnjaka u ulici Slanački put 97P u Beogradu jer su se stanari počeli žaliti na neugodan miris koji se širi iz stana, a vlasnik im nije dozvolio da uđu i pogledaju o čemu se radi.

Dočekao ih je stravičan prizor - na krevetu su zatekli truplo njegove majke u poodmakloj fazi raspadanja, za koju se pretpostavlja da je preminula prije oko sedam dana. Pripadnici policije su pokušali uhititi muškarca, ali je on bio izuzetno agresivan i počeo histerično vikati i bacati se po stanu pa je policija morala primijeniti silu pri čemu je zadobio lakše ozljede, pišu mediji u Srbiji i dodaju kako je nakon pregleda u \"Urgentnom centru\" smješten u bolnicu za psihički oboljele osobe \"Laza Lazarević\" gdje se i ranije liječio.

Susjedi kažu kako se prema ponašanju 40-godišnjeg susjeda koji je inače psihički bolesnik, nije moglo zaključiti da u stanu skriva majčino truplo.

>>Mrtav 70-godišnjak pronađen u moru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije