Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otpjevali himnu

Tisuće prosvjednika upalo u zgradu kuvajtskog parlamenta

kuvajt, prosvjedi (1)
Foto: AFP/PIXSELL
1/4
16.11.2011.
u 22:51

Do upada je došlo nakon marša prema kući premijera Nasera Muhameda al-Ahmada al-Sabaha, čiju ostavku prosvjednici traže.

Tisuće Kuvajćana upale su u zgradu parlamenta u srijedu nakon što je policija napala prosvjednike koji su stupali prema kući premijera Nasera Muhameda al-Ahmada al-Sabaha, tražeći njegovu ostavku, prenosi Bangkok Post.

Prosvjednici su oborili ulazna vrata i ušli u glavnu prostoriju, gdje su zapjevali nacionalnu himnu, pa otišli nakon nekoliko minuta. U napadu policije pendrecima ozlijeđeno je najmanje petero prosvjednika, kojima je na mjestu pružena medicinska pomoć. Neki su prosvjednici rekli kako će kampirati ispred zgrade parlamenta sve dok sadašnji premijer ne izgubi fotelju.

Komentara 18

RE
redikulozni
23:01 16.11.2011.

To je napad na kraljevsku obitelj al Sabah.Hoće li tu Amerikanci intervenirati u korist vlasti ako se stvari okrenu protiv? Nije Kuvajt Libija da može proći pobunjeni narod.

Avatar flegmatik
flegmatik
23:07 16.11.2011.

redikulozni se pita: \"Hoće li tu Amerikanci intervenirati u korist vlasti ako se stvari okrenu protiv?\" U korist \"vlasti\"? Jesi li siguran da si dobro postavio pitanje?

RE
@rea
22:59 16.11.2011.

Ušli, zapjevali, otišli. Koji text, lol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije