Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
40. obljetnicu opsade veleposlanstva SAD-a
Povratak na članak

Tisuće Iranaca okupilo se i vikalo: Smrt Americi!

Vrhovni vođa ajatolah Ali Hamnei u nedjelju je obnovio zabranu pregovora sa Sjedinjenim Državama, opisujući dvije zemlje kao nepomirljive neprijatelje

Komentari 3

VL
vlaser
10:27 05.11.2019.

kazu, ugledni americki zurnalist napravio 1 satni intervju sa iranskim vodjama gdje novinar kaze da ce amerika devastirati i porusiti sve sto valja u iranu, dali vas nije strah.? ovaj mu odgovori da su taj film gledali u vijetnamu i onda ga pita. gospodine novinaru. koliko je amerika odlucila da bi zrtvovala svojih vojnika u iranu? to vi znate ali mozete ih upitati. inace, mi smo u iranu sigurni da mozemo zrtvovati 1/2 stanovnistva ili cccaa 40-50 000 000. ovaj intervju NIKAD nije bio dozvoljen za objavu. amerika je sick i bankrot nation bez rata i vojne industrije. sama NAJVISA baptistcka crkvena hijerarhija amerike i to ne ukljucuje katolike jer su i oni druga klasa amerike kaze da je amerika " bolesna, vrazja, prokleta i ukleta nacija i da da mora kao takva propasti. nije li amerika kriva za sav rat u hrvatskoj? james baker ( usa secretari of state ) u beogradskom parlamentu. " jugoslavija MORA pod svaku cijenu OPSTATI " sve ostalo je mirisalo na americko CVECE na srpske tenkove i embargo hrvatskoj

VL
TO
Toni66
11:06 04.11.2019.

Tisuće Iranaca okupilo se i vikalo: Smrt Americi! Kako ih nije samo sramota ? Dok ih ovi izgladnjuju i djecu im, oni se razgalamili . Ja ti nisam nigdje vidio da Amerikanci se tko hudo ponašaju prema Iranu i dau i da mu žele smrt od gladi !!!

VL
DR
DrJok
12:32 04.11.2019.

ne mogu da razumem Irance. pa zar nisu culi da su ameri demokratska nacija, da brinu o njihovim ljudskim pravima? cccc. nezahvalna nacija. sram ih bilo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.