Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
106 2°C
  • vlaser:

    kazu, ugledni americki zurnalist napravio 1 satni intervju sa iranskim vodjama gdje novinar kaze da ce amerika devastirati i porusiti sve sto valja u iranu, dali vas nije strah.? ovaj mu odgovori da su taj film gledali u vijetnamu i ... prikaži još! onda ga pita. gospodine novinaru. koliko je amerika odlucila da bi zrtvovala svojih vojnika u iranu? to vi znate ali mozete ih upitati. inace, mi smo u iranu sigurni da mozemo zrtvovati 1/2 stanovnistva ili cccaa 40-50 000 000. ovaj intervju NIKAD nije bio dozvoljen za objavu. amerika je sick i bankrot nation bez rata i vojne industrije. sama NAJVISA baptistcka crkvena hijerarhija amerike i to ne ukljucuje katolike jer su i oni druga klasa amerike kaze da je amerika " bolesna, vrazja, prokleta i ukleta nacija i da da mora kao takva propasti. nije li amerika kriva za sav rat u hrvatskoj? james baker ( usa secretari of state ) u beogradskom parlamentu. " jugoslavija MORA pod svaku cijenu OPSTATI " sve ostalo je mirisalo na americko CVECE na srpske tenkove i embargo hrvatskoj

  • Toni66:

    Tisuće Iranaca okupilo se i vikalo: Smrt Americi! Kako ih nije samo sramota ? Dok ih ovi izgladnjuju i djecu im, oni se razgalamili . Ja ti nisam nigdje vidio da Amerikanci se tko hudo ponašaju prema Iranu i da ... prikaži još!u i da mu žele smrt od gladi !!!

  • DrJok:

    ne mogu da razumem Irance. pa zar nisu culi da su ameri demokratska nacija, da brinu o njihovim ljudskim pravima? cccc. nezahvalna nacija. sram ih bilo.

Još iz rubrike Vijesti

Vinkovci
preddiplomski stručni studij

U Vinkovcima se otvara studij drvne tehnologije, mjesta za 40 studenata

stravično

VIDEO Bez razloga nokautirao djecu: 'Krikovi su odzvanjali cijelom trgovinom'

6
VISOKO DRŽAVNO PRIZNANJE

Ronny Pecik, Austrijanac hrvatskih korijena postao austrijski senator