Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ ŠUTNJE
Povratak na članak

Timošenko se konačno ukazala: nastavak borbe protiv Janukoviča

Kraj šestodnevne šutnje: ukrajinska premijerka Julija Timošenko u subotu navečer napokon se obratila naciji , prvi put nakon poraza od Viktora Janukoviča na predsjedničkim izborima

Komentari 5

H0
Hajduk_058
14:21 14.02.2010.

najbolje bi bilo neka Bil Clinton bude predsjednik Ukrajine ili Bandić kojeg ionako tjeraju iz Zagreba, baš je bio glup.

VL
NE
nevera999
14:40 14.02.2010.

dosadna je ova mala ko proljev. da je malo promijenila tu svoju frizuru dobila bi barem 5% više glasova i osigurala pobjedu. i bogu je već dosadila sa tom pletenicom.

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
15:36 14.02.2010.

Nesretna je jer uzela je Putina kao saveznika samo kako bi dobila izbore...mislila je ako bude igrala na Rusku i ujedno i Zapadnu kartu da će dobiti imati veće šanse ali ništa od toga...Ukrajina ide prema Rusiji. Ovo je jošoš jedna velika pobjeda KGB fašističkog režima iz Kremlja.

VL
PJ
pIavo_jezero
23:11 14.02.2010.

nevera haha, upravo tako, iako je frizura super... pravi alfaman, još jedna pobjeda Kremlja, da je pobijedila ona mogli bismo reći još jedna velika pobjeda fašističkog režima iz Washingtona, zar ne

VL
OB
-obrisani-
11:21 15.02.2010.

Tako je jezerce sve si napisala kako treba, a devojčica sa đevrekom na glavi ode u penziju !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.