Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ugrožena sigurnost

Evakuirano kazalište u centru Londona nakon poziva o prijetnji

Foto: PA/Pixsell
1/3
27.05.2017.
u 17:33

Policija je dobila poziv o sigurnosnoj prijetnji i zato su evakuirali kazalište Old Vic tijekom izvedbe predstave "Woyzeck"

Londonsko kazalište Old Vic evakuirano je tijekom izvedbe predstave "Woyzeck", javlja Independent. Policija je potvrdila da je publika bila prisiljena napustiti kazalište koje se nalazi u centru Londona, nakon što su u poslijepodnevnim satima dobili dojavu o bombi u kazalištu, prenosi BBC .

Prolaznici koji su se zatekli u blizini kazališta na društvenim mrežama objavili su fotografije na koji se vidi kako  posjetitelji užurbano napuštaju zgradu kazališta,a vidi se i kako je policija blokirala prilaz ulici u kojoj se kazalište nalazi. Evakuirani su i obližnji pubovi i restorani.

 

 

 

 

 

 

Prema izjavama očevidaca tijekom izvedbe predstave na pozornicu su došli zaposlenici i objavili kako postoji opasnost od 'nečega' što je pronađeno u zgradi, međutim nisu objavili o čemu se točno radi. Publika i zaposlenici napustili su kazalište, a policija još nije objavila o kakvoj je točno dojavi bila riječ i što su pronašli u kazalištu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije