Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najavio žalbu

Thompson još čeka rješenje Porezne uprave

'21..06.2011., Zagreb - Marko Perkovic Thompson gostovao je na Narodnom radiju u emisiji Dalibora Petka o najlijepsim domoljubnim pjesmama.  Photo: Martina Popovcic/PIXSELL'
'Martina Popovcic/PIXSELL'
10.09.2012.
u 19:47

– Prema svemu sudeći, rješenje ćemo dobiti sutra. I dalje tvrdimo da Perković nije dužan ni kune – rekao je odvjetnik V. Šego

– Od Porezne uprave još nismo dobili rješenje. Prema svemu sudeći, dobit ćemo ga sutra. Rekli su nam da je ono spremno i da će nam ga poslati poštom ili da će nas pozvati u Poreznu – rekao nam je Vatroslav Šego, odvjetnik pjevača Marka Perkovića Thompsona. Nije nam mogao reći je li točno da Porezna uprava Perkovića tereti za dug u iznosu od 1,164 milijuna kuna.

– Ne znam. O tom iznosu doznao sam iz novina. No, kako god bilo, i koliki god iznos bude pisao u rješenju, mi ćemo se žaliti. I dalje ostajemo pri tvrdnji da Marko Perković nije dužan ni jednu kunu poreza – rekao nam je odvjetnik Šego. Dodao je da mu je rad Porezne uprave u slučaju “Thompson” pomalo neozbiljan jer su u prvom zapisniku napisali da je dug oko 360.000 kuna, u drugomu da je 1,7 milijuna, a sada, navodno, da je riječ o 1,164 milijuna.

Komentara 18

Avatar bok
bok
19:55 10.09.2012.

ukoliko nema duga, odmah tuzbu zbog klevete!!! Bez pardona.!!!

DU
Deleted user
19:56 10.09.2012.

Bilo su očito smetnje na liniji kad su diktirali iznos s Iblerovog trga...

Avatar The-North-Korean-Times
The-North-Korean-Times
19:49 10.09.2012.

Znači istina je. Porezna uprava prvo rješenje šalje Novom Listu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije