Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBIJENA TUŽBA

Thompson državi ipak mora platiti 1,16 milijuna kuna

Thompson
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
04.04.2014.
u 23:20

Na odluku Upravnog suda Thompson nema pravo žalbe

Upravni sud u Zagrebu odbio je tužbu Marka Perkovića Thompsona protiv Ministarstva financija u kojoj je poznati pjevač tražio poništenje njihova posljednjeg rješenja o poreznom dugu u iznosu 1,16 milijuna kuna za 2007.

Postupak pred Upravnim sudom okončan je 12. ožujka ove godine, dan poslije presude Ivi Sanaderu u slučaju Fimi-media. Naime, Porezna uprava je, nakon svjedočenja nekadašnjeg rizničara HDZ-a Mladena Barišića da je Thompsonu isplatio 515 tisuća eura da u kampanji za parlamentarne izbore ne pjeva ni za koga, krenula u ispitivanje Thompsonovih prihoda u tri navrata donijela tri različita rješenja. Na odluku Upravnog suda Thompson nema pravo žalbe.

>> Uzvratili na reakcije njemačkog portala: 'Thompson nije nacist'

Komentara 43

DU
Deleted user
07:02 05.04.2014.

Ne bi trebo. Ipak je on domoljub par ekselence ...

BE
beravi
08:28 05.04.2014.

eee moj narodeeeeeee.... kad ste ovce :-)

WI
wisdom
07:10 05.04.2014.

treba razmotrit zašto lopovi VEĆEG KALIBRA pripadaju desnici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije