Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samit lidera Balkana
Povratak na članak

Thaci najavio da će Kosovo i dalje nastupati kao neovisna zemlja

Sastanak je bio vrlo uspješan za Republiku Kosovo, za njeno ravnopravno predstavljanje i za regionalnu suradnju - rekao je Thaci

Komentari 37

PR
prazankufer
21:23 21.03.2010.

Hahaha Pazi da ga ne pozovu u Sarajevo, ochihledno je jedino dobrodosho kod brace u hr i slo , videcemo gde ce josh da pozovu ovo mafijashko i teroristichko govno !

VL
OB
-obrisani-
21:55 21.03.2010.

Bas me ponekad zacude ovi Aljbanci.......... Trebali bi srbekima udariti kontru i jasno reci kako je Srbija samo dio Kosova( drevne Dardanije) i jasno i glasno nadodati da je sve to ilirska zemlja.Naravno srbekima treba dati demokratsku opciju da se isele u Turkmenistan ili da budu lojalni gradjani Velikog Kosova

VL
PO
poirot
00:06 22.03.2010.

Bez dlake na jeziku znači o svemu otvoreno bez uvijanja.Kao da jedva dočekaju da se nekom izjadaju.Stariji znaju odlično srpski a mlađe ne poznajem.Ako si Albanac razumeš ti ovo bolje nego ja.Ako si cro,ne bavi se srpsko-albanskim odnosima,to nije vaša briga.

VL
PO
poirot
00:24 22.03.2010.

Birdy Ovo je pošten nastup.Sada svi znamo sa kim imamo posla.Ova crna ptica mnogo bre tajanstvena,ne može joj se ući u trag,ni ko je ni odakle je.

VL
MI
mišek
00:26 22.03.2010.

Birdy eto dovoljno vas za još jednu nezavisnu državu. sada u okviru Kosova

VL
Avatar Zmija
Zmija
21:38 22.03.2010.

Stevice! Kada spominjes Ustase, upotrijebi veliko slovo U i digni se sa stolice. Ako ih ima u Hrvatskoj, najvjerovatnije jos nisi naiso na njih! E sada hocu bit malo pristojan i prepustit cu ti Poirot i sa njim se bakcaj i uzivajte u vasoj idili.

VL
Avatar Zmija
Zmija
21:40 22.03.2010.

I, zaboravih jos nesto. Bez galame velike, vidite kako vas gleda Zmija.

VL
JA
jankoprekobrda
20:14 21.03.2010.

jad i bijeda od mafijaske drzave

VL
PO
poirot
21:28 21.03.2010.

Tači i Milo dva jarana.Benzin tamo,cigare vamo,droga i tamo i vamo.Međudržavna saradnja dve ozbiljne države samo cveta.Imali su ostali šta naučiti o dobrosusedskim odnosima.Mislim da je Tadić stvarno propustio potencijale velikih država i važnih državnika.

VL
OB
-obrisani-
21:31 21.03.2010.

Ovaj članak počinje ovako: \"Za razliku od srpskog šefa diplomacije Vuka Jeremića, premijer Kosova Hashim Thaci drži da je samit liedra zemalja zapadnog Balkana na Brdu kod Kranja bnio uspješan, posebice za Kosovo.\" I mene baš čudi da je Hašimim Tači to rekao! Ja sam očekivao da će reći kako takvi sastanci ne mogu uspeti dokle god ne dođu predstavnici Republike Srbije, koji će onda predstavljati i Kosmet, koji je sastavni deo Srbije.

VL
AK
akil
21:39 21.03.2010.

Srbija se neće tako lako pomiriti s odvajanjem Kosova,ali ako počnu a vjerujem u to trzavice sa Vojvodinom,onda je Kosovo za Srbiju prošlost.Živi bili pa vidjeli!

VL
OB
-obrisani-
21:47 21.03.2010.

Ovaj sastanak je pokazao upravo suprotno: da su sve države Jugoistočne Europe prihvatile Republiku Kosovo kao svog ravnopravnog partnera i da je Srbija ostala potpuno izolirana.

VL
OB
-obrisani-
21:51 21.03.2010.

Bravo Kosovari,bravo Thaci.......uzelo je podosta vremena i zrtava da se napokon rijesite srbijanskog jarma........Stiglo je svijetlo slobode i sada samo naprijed u buducnost

VL
PO
poirot
22:45 21.03.2010.

c@n@jisr@M je napisao/la: Bravo Kosovari,bravo Thaci.......uzelo je podosta vremena i zrtava da se napokon rijesite srbijanskog jarma........Stiglo je svijetlo slobode i sada samo naprijed u buducnost Jeli bre Cana,jeli tebi stvarno tako lepo na Kosovu?Misliš li da Albanci imaju snagege da izguraju organizovanu pravnu državu?Nikad pored Amera vam neće voditi državu pametani i pošteni političari.Držaće vucibatine koji će ih slušati i to je vaša budućnost.Ali vi imate snove pa terajte.Videćemo dokle ćete stići.

VL
MA
mateja23
23:08 21.03.2010.

Pa i videla se silna podrska na sastanku, dosao samo g.File, a i on otisao sat vremena pre...Sacekacemo Sarejevo, pa onda objasni predsedavajucem EU, zasto te nema, ili ima pod imenom Unmik Kosovo....

VL
PO
poirot
23:17 21.03.2010.

crniorao je napisao/la: Poirot, opet si nasmrkao losu robu.Pozatvorili vam sve psihijatre u Sevingenu ( radi se o zatvoru u Nizosemskoj ako se kuzis u zemljopisu), pa broj ludjaka u Srbiji svakim danom sve veci i veci! More crniorlu,pusti sese nadmudrivanja i glupih štosova.Nisam ja tema članka nego ova zmija.Evo, između orla i zmije navijam za orla.Ti se izgleda dobro razumeš u robu i to možda ne kao prodavac već kao korisnik.Eno LAVIRINT u Prištini pun narkomana na odvikavanju od droge.Nekada,nije bilo tako.Bilo je mnogo drugačije.Sam proceni koliko ti je narod i u čemu napredovao u poslednjoj deceniji.

VL
Avatar Zmija
Zmija
23:28 21.03.2010.

Mateja, necu se baviti predrasudama oko samita u Sarajevo! Ostavimo komentare za Sarajevski samit, kada se bude odigrao. No nesto me drugo zanima, ljepo ti je u Novom Sadu a koju onu putovnicu koristis? Nemoj mi samo reci da koristis Hrvatsku putovnicu! Drugo, cinite mi uslugu i pozdravite mi generala u penziji Zdravka Ponosa mog kolegu iz VTA KoV JNA koja ono bijese 28 klasa! Kazite mu da vas pozdravlja netko koga niste mogli nikako uclanit u savez komunista i koji je bio problem N°1 po bezbjednost drzave. Vidim da se vucara sa Jeremicem po bijelom svijetu.

VL
Avatar Zmija
Zmija
23:34 21.03.2010.

Poirot, vidim da si se naljutio! Odoh ja na jedan sportski gemist. A ti opet izvan teme. Ne mre to tak. Postuj pravila, kako su te naucili u skoli!

VL
PO
poirot
23:42 21.03.2010.

Poirot večeras dao tri komentara,sva tri po temi o Kosovu.Držao sam se pravila 100%.A bio sam blag.Svaki pošten Albanac sa Kosova bi rekao mnogo gore.Misliš li da smo mi prekinuli sve kontakte sa Albancima i da nam oni ne prenose pravo stanje(naročito porodični ljudi koji imaju decu), bez dlake na jeziku?

VL
Avatar Zmija
Zmija
23:51 21.03.2010.

Poirot ova ti je za peticu (5). Bravo, vidis da kad se hoce i moze se. PS. Nijesam Vas razumio tu oko Albanaca, da li vam prenose pravo stanje ili ne!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.