Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šok u norveškoj

Teta u vrtiću donijela svoju krv i dala djeci da je kušaju

dvorište vrtića
Goran Jakuš/PIXSELL
08.03.2013.
u 19:15

Odgojiteljica u Soli, na zapadnoj norveškoj obali, donijela je uzorak krvi koju su joj toga dana izvadili, izlila ga na tanjur te dala djeci između tri i šest godina

Odgojiteljica jednog vrtića u Norveškoj dobila je otkaz nakon što je u vrtić donijela svoju krv i dala je djeci na kušanje, piše Reuters.

Odgojiteljica u Soli, na zapadnoj norveškoj obali, donijela je uzorak krvi koju su joj toga dana izvadili, izlila ga na tanjur te dala djeci između tri i šest godina. Djeca su je pitala smiju li to dodirnuti na što im je ona rekla da smiju, a kada su je pitali kako da operu krv, ona je stavila prst u usta te su isto učinila i djeca.

Roditelji su šokirani i potreseni, a iz vrtića su odmah poslali odgojiteljicu na testiranje na AIDS i hepatitis B. Rezultati testa još nisu gotovi, no rizik od bolesti vrlo je nizak.

>> Šangaj: Odgojiteljica nožem napala i ozlijedila osmero djece

Ključne riječi

Komentara 4

MA
matador007
20:43 08.03.2013.

Jel to tamo kamo hoće velik postotak nezadovoljnih Hrvata? Gospodo,u slast!

Avatar commentator
commentator
21:17 08.03.2013.

Dobro, sve je to u redu, za osudt, ali; su ga raspucale te novine u naslovu, čovjek bi pomislio da su pili krv uz sendvič za marendu, a ono, što više ideš pri kraju članka sve se više smanjuje "drama." Nešto kao i neki zapakirai smrznuti fileti osliča, kad ih odlediš dobiješ polovicu, jer je druga polovica zaleđena voda,pa kad ih spržiš ode još pola od toga.

OB
-obrisani-
21:31 08.03.2013.

Sve je vise ludih na zapadu .Farmaceutske kompanije i doktori pumpaju ljude LEGALNIM drogama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije