Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVLJENA SNIMKA

Teški lančani sudar u Egiptu: Više vozila se zapalilo, poginule najmanje 32 osobe

Twitter screenshot
28.10.2023.
u 13:42

Istraga je otkrila da je istjecanje ulja iz automobila u prolazu izazvalo sudar velikog broja vozila pri čemu se nekoliko njih zapalilo, navodi se u izvješću

U sudaru više vozila na autocesti u Egiptu u subotu su poginule najmanje 32 osobe, objavili su mediji.Još je šezdeset osoba ozlijeđeno u toj teškoj nesreći na pustinjskoj cesti Kairo-Aleksandrija, izvijestio je na internetskoj stranici državni list Al-Ahram.

Istraga je otkrila da je istjecanje ulja iz automobila u prolazu izazvalo sudar velikog broja vozila pri čemu se nekoliko njih zapalilo, navodi se u izvješću. Izgorjelo je šest vozila, uključujući putnički autobus, dodaje se.

Smrtonosne prometne nesreće relativno su česte u Egiptu, a kao glavni uzroci nesreća navode se nesavjesna vožnja i loši uvjeti na cestama. Egipat je posljednjih godina izgradio mrežu novih prometnica radi poboljšanja ukupne kvalitete cesta.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Paklene noći u pojasu Gaze: 'Jačina bombi jednaka je onoj iz Hirošime'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije