Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SINIŠA LJUBOJEVIĆ
Povratak na članak

Teške optužbe: 'Pupovac želi ugasiti SKD 'Prosvjeta' i preuzeti kontrolu nad imovinom vrijednom desetke milijuna kuna'

- Dok predsjedavam Društvom neću dozvoliti prodaju te imovine - poručuje Ljubojević.

Komentari 22

DU
Deleted user
19:31 20.08.2016.

A kaj drugo očekivati od "profesionalnog Srbina" poput Pupovca koji živi od podrivanja i sijanja razdora u Hrvatskoj, očito jednim dijelom iz vlastitog koristoljublja.

VL
GU
gunđo
20:46 20.08.2016.

Krajnje je vrijeme da se Srbi u Hrvatskoj riješe usluga Pupovca koji više sluša što kažu Vučić i Nikolić i time stvara dalje iluziju da Beograd više brine o Srbima nego Zagreb.U Srbiji se preko medija širi fama o ustašama u Hrvatskoj koju potenciraju njihovi vođe s kojim se druži Pupovac.Njihovo ponašanje kada se uzme u obzir i Dodik je zabrinjavajuće zato naša diplomacija mora biti više na oprezu i pravovremeno reagirati na sve provokacije.

VL
Avatar Peterančan
Peterančan
19:47 20.08.2016.

Braćo Srbi, "ugasite" vi pupetalo i bolje bude i vama i nama. Taj ciljano rovari, laže, navlači bijes na vas, da njemu bude bolje. A mi, i jedni i drugi bedaki to pušimo, umjesto da ga posjednete na traktor i via .. Riješimo se takvih i idemo skupa u bolje sutra.

VL
BL
blizak
19:48 20.08.2016.

nr Srbina vec Srbende.... ima dobrih, cestitih Srba ali ovaj je zivi lopov u kombinaciji s HDZ i SDP. Obican trgovac i mutikasa. Srpska manjino,stvarno se imate ponositi sa svojim vođom...

VL
Avatar kravata
kravata
22:22 20.08.2016.

Dali se priblizava kraj pupovanju.

VL
PO
pozornik66
20:12 20.08.2016.

Povrat imovine im je da Sdp (srbska demokratsa partija) i Milovanović izdajica

VL
TH
than
23:21 20.08.2016.

Ovoga znam osobno. Los student, zavrsio visu elektro. skolu i bacio se u politiku. Nista bolji od Pupovca. Isto kao i Bernardic sa fizikom, samo on je pojam za njega.

VL
NI
Nik123
02:05 21.08.2016.

Napokon je netko od Srba shvatio kakav ih lopov predstavlja. Da je ovo netko od Hrvata rekao, to bi odmah bio nacionalisticki napad na jadnog Pupovca koji bi zatim mjesec dana kukao po svim medijima o ugrozenosti Srba

VL
JG
jovan.grkinic.9
23:59 20.08.2016.

Tipična Miloradova reakcija opstrukcije rada tijela srpskih institucija. Evo mog primjera: U prvom mandatu Srpskog narodnog vijeća, konstituiranom temeljem Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina, dana 19.07.2005. g konstituiran je i njegov Nadzorni odbor u kojeg sam izabran kao njegovv član. U pripremi za sjednicu Skupštine SNV-a sazvanoj za 21.aprila 2007. g sazvan je NO istog dana neposredno pred njeno održavanje. U pripremi za svoju sjednicu NO je od predsjednika SNV-a (Milorad Pupovac) dopisom od 28.marta 2007. g zatražio pristup svim dokumentima potrebnim za nesmetani rad NO. Međutim, NO ni nakon svih poduzetih radnji nije dobio na uvid ni jedan dokument potreban za njegov rad! ŠTOVIŠE, MENE SU TOG DANA KADA JE TREBALA BITI ODRŽANA SKUPŠTINA SNV-a ODNOSNO NO, IZ SNV-a, PO NALOGU PUPOVCA, NEKOLIKO PUTA NAZIVALI U TOKU MOJE VOŽNJE PREMA ZAGREBU I APELIRALI DA SE NE POJAVIM NA SJEDNICI NO KAKO BI IZBJEGLI DONOŠENJE NEGATIVNOG FINANCIJSKOG IZVJEŠĆA NO. Štoviše, mene su tog dana kada je trebala biti održana Skupština SNV-a odnosno NO iz SNV-a po nalogu Pupovca nekoliko puta nazivali i apelirali da se ne pojavim na sjednici NO kako bi izbjegli donošenje negativnog financijskog izvješća NO. Ja sam se ipak odazvao sjednici NO na kojoj smo donijeli negativno financijsko izvješće te smo suočeni sa blokadom svog rada o tome izvjestili Srpsko narodno vijeće kao i o potrebi dostave odgovarajućih financijskih dokumenata, a posebno izvještaja o tome gdje se nalaze sredstva koja su od Norveške vlade donirana za Kosovo. Taj dokument NO nikada nije dobio, a NO je kasnije neformalno zaobiđen potpuno nezakonito i autonomno konstituiranjem novog NO prema nalogu Milorada Pupovca!

VL
TS
tsomething
06:06 21.08.2016.

Manjine imaju previse zastupnika u Hrvatskom saboru. Zakon o manjinama se treba ukinuti i tretirati ih kao gradjane i drzavljane RH. Ako zelimo biti multikulturalni onda zakon mora biti jednak kroz sve. Manjinama nitko ne brani da imaju svoje obicaje i institucije te da sami organiziraju kulturoloske dogadjaje, privatne skole na cirilici i srpskom jeziku ili bilo kojem drugom. Dvojezicnost moze ali Hrvatski i Engleski ono sto donosi perspektivu svima. Hrvati u koju god drzavu dodju ne pokusavaju raditi Hrvatsku koloniju tamo nego se prilagode, tako bi trebale i ostale nacionalnosti. Druge nacionalnosti nisu ugrozene u Hrvatskoj nego one ugrozavaju Hrvatsku svojom neprilagodjenoscu i stvaraju kolonije drugih drzava na teritoriju Hrvatske i jos k tome napadaju vladu koja ih nece financirati u njihovim aktivnostima. To siri nacionalizam s obe strane, a to nikako nije dobro. Nadam se da cemo jednom postati pametni i prepisati kao sto uvijek i prepisujemo od multikulturalnih drzava kako one to rade. Cast svima al prednost "prilagodjenima".

VL
OX
oxymoron
00:33 21.08.2016.

Braco Srbi u Hrvatskoj, kad se rijesito Pupi odahnut ce te i vi i mi.

VL
NI
ninja72
21:48 20.08.2016.

Jednaki ste obojica!

VL
BL
bluesbob
11:01 21.08.2016.

Prijavi ga DORHu pa neka se merda pere...

VL
DU
Deleted user
06:46 21.08.2016.

srbi bi ga osobno trebali sami protjerat jer je to mesetar i ratni profiter koji nikada nece napraviti dobro za srbe u hr vec sebi i svojim interesima to i ptice znaju ,ja mislim da su takovi kao pupovac i ostali s beograda dosta manipulirali na vas racun pa bi bilo vrijeme da im okrenete ledja i primite se posla na svojoj zemlji i svojem gruntu ovakovi virusi siju mrznju i zlo

VL
PA
panoramix
09:58 22.08.2016.

Za objektivan komentar treba čuti i drugu stranu. Za osudu je dovoljan ineobjektivan stav i prazna glava !

VL
DH
dalibor.hren
09:59 21.08.2016.

Konačno su i Srbi u Hrvatskoj skužili Pupija!

VL
ZR
zrinskinikolasubic
09:49 21.08.2016.

i dalje ne razumjem srbe. nikako mi nije jasna ta njihova sklonost vjerovanju u lazi koje im njihova politika i politicari serviraju. i dalje tvrdim kako posljednji rat nije bio ni medjuvjerski ni medjunacionalni vec je bio sukob 2 politikee od kojih je jedna iskljucivala samo postojanje druge. to se ovih dana dade jasno iscitat iz rijecnika kojeg obje strane koriste u ovom aktualnom verbalnom nadmudrivanju. dragi srbi, s obje strane Drine, vas nitko u Hrvatskoj ne mrzi niti vam od nas Hrvata prijeti opasnost. vama najveca opasnost prijeti od velikossrpske politike koja vas stavlja na koalizioni kurs s nama Hrvatima. i samo znate koliko vas je zadnji put ta politika kostala. necete valjda opet vi biti ti koji ce platiti najvecu cijenu necihih lazi i obmana.

VL
Avatar Panonicus
Panonicus
11:55 21.08.2016.

Razotkrivanje dijaboličnog Milorada.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.