Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prebačeni u bolnicu

Teška nesreća u Zadru: U sudaru auta i Hitne pomoći troje ljudi ozlijeđeno

nesreća u Zadru
24 sata
20.10.2019.
u 13:43

Vatrogasci koji su izašli na tren rezali su lim na kolima Hitne

Teška prometna nesreća dogodila se oko 11:30 sati iznad zadarskog Dikla, a u njoj su sudjelovala kola Hitne pomoći i osobni automobil.

Kako doznaje 24sata, radi se o T2 timu bez liječnika koji se vraćao iz Zadra u ispostavu u Ninu kad su se sudarili s osobnim automobilom. Na teren su ubrzo došla još dva tima hitne pomoći, policija, ali i vatrogasci koji su rezali lim na kolima hitne.

- Tri osobe su prevezene u bolnicu, od toga su dvije iz hitne medicinske pomoći te jedna osoba iz osobnog automobila. Očevid je još u tijeku, a promet su regulirali policajci - kratko je rekao dežurni u zadarskoj policiji

Ključne riječi

Komentara 7

HO
horton
14:48 20.10.2019.

Dobio sam žuti karton jer sam stavio link na potpun komentar o ovom ubojstvu s drugog portala, komentirajući usput kako je - uz pretpostavku da je komentar istinit - zanimljivo koju ulogu ima autor komentara da zna toliko detalja o ubojstvu. MIslim da mi je žuti karton nepravilno dodijeljen, jer navedeni link nije bio ni spam ni reklama (koji su opravdano zabranjeni), već vrlo konkretna nadopuna u kontekstu ovog članka.

DU
Deleted user
14:29 20.10.2019.

Opet "kola" hitne - ali je osobni automobil - nisu osobna kola. A mogao je biti i automobil Hitne medicinske pomoći!

DU
Deleted user
13:52 20.10.2019.

Za ovaj događaj da li je bitno da se radi o T2 timu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije