Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vraćali se s mora

Teška nesreća u BiH: Trojica mladića poginula, jedan se bori za život

Sarajevo: Skup podrške uredniku Face televizije Senadu Hadžifejzoviću
Armin Durgut/PIXSELL
20.07.2021.
u 10:51

Nesreća se dogodila kada je vozač automobila krenuo pretjecati drugo vozilo

Trojica mladića poginula su sinoć oko 22 sata u prometnoj nesreći u mjestu Jelina kod Zenice. Četvrti je mladić teško ozlijeđen i bori se za život. 

U prometnoj nesreći poginuli su N. K. (22), A. T. (19) I A. G. (19), a ozlijeđen je N. M. (17). Kako piše Dnevni avaz, mladići su se navodno vraćali kući s mora

Nesreća se dogodila kada je vozač automobila krenuo pretjecati drugo vozilo. Prešao je u traku suprotnog smjera kada je naletio kamion te je došlo do izravnog sudara. 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
11:23 20.07.2021.

Kultura pretjecanja kod nas je izrazito bolesna. Kaže neki dan jedan coek: auto mora imati barem 150 konja radi boljeg pretjecanja. Moj ima nekih 100injak i već godinama nisam pretjecao nikoga i ništa na cesti..ako nije freza ili traktor ispred mene ja nemam potrebe juriti okolo, pogotovo ne po noći i lošem vremenu. Pokoj vječni, što drugo.. Drugu šansu na život nema nitko hvala Bogu

PL
posten__lopov
11:17 20.07.2021.

Tako im pao grah.

ST
Startrack
13:42 20.07.2021.

Glavni je problem sto po bosni nema autoputeva. Ovdje u usa spori vozaci me raspamete isto. Ja nisam nikad dobio spiding tiket ali nekad je nemoguce ic iza autisticnih imbecila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije